Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Ville Puukka Kraton Allin matala H2O Temrex PLC

Odotus on ohi! Kausi alkaa lauantaina Kajaanissa

27.4.2018 16:10 Ennakko

 

Pitkä odotus on ohi ja Ykkösen sarjakausi on vihdoin valmis alkamaan. Laivastonsinisten ensimmäinen testi on vierailu AC Kajaanin luona. Ottelu vihelletään käytiin huomenna lauantaina klo 17.00.AC Oulu ja AC Kajaani kohtasivat viimeksi sarjaottelussa kaudella 2013. Silloin laivastonsinissä taisteli Tuure Siira (Kuva: AC Oulun arkisto)

 

AC Oulu julkisti tällä viikolla seuran ja joukkueen tavoitteen - nousun Veikkausliigaan. Yltiöpäisisti riskeistä on kuitenkin turha huolestua, sillä talous ohjaa seuran toimintaa myös jatkossa. Kova tavoite vaatii onnistumisia monella eri saralla ja ensimmäinen porras on noustava lauantaina Kajaanissa.

 

Etuliitekaima AC Kajaani nousi Ykköseen viime kauden päätteeksi. Mika Lumijärven johtama joukkue on yllätysvalmis myös korkeammalla sarjatasolla.

 

Joukkueet kohtasivat talven aikana kaksi kertaa. Molemmat ottelut menivät oululaisten nimiin, mutta erittäin pienillä marginaaleilla - tasaista on varmasti luvassa myös sarja-avauksessa.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Pitkä valmistautuminen ja odotus ovat päättyneet ja pääsemme vihdoin tositoimiin. Joukkueessa on erittäin hyvä meininki päällä ja voittamisen nälkä meillä on kova. Kajaanin kanssa pelasimme talvella kaksi erittäin tasaista vääntöä ja kaiken järjen mukaan näin tulee jatkumaan myös sarja-avauksessa. Kuten talvella lupasin, mikäli kolme pistettä Ouluun lähtee, koutsi tulee paluumatkan pyörällä perässä, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulun kokoonpanosta puuttuu Markus Heikkinen. Aleksi Gullsten puolestaan on toipunut pelikuntoon.

SEURAA HEITÄ

Koko joukkue. AC Oululla on kasassa tasokas ja laaja materiaali, jossa kilpailua pelipaikoista on luvassa läpi pitkän sarjakauden.

LISÄTIETOJA

AC Oulun kannattajat järjestävät vierasotteluun bussikyydin. Lisätietoja täältä

 

AC Kajaani - AC Oulu

lauantaina 28.4. klo 17.00
Kajaanin keskuskenttä (tn)

LIVESTREAM

Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen