Ennakko Edustus

AC Oulu kohtaa toiseksi viimeisessä kotiottelussa Musan Salaman lauantaina klo 14.00 alkavassa ottelussa.

Viime sunnuntaina kärkiottelusta KTP:ltä hakemansa voiton turvin AC Oulu nousi takaisin sarjan piikkipaikalle. KTP ja FF Jaro vaanivat kuitenkin ainoastaan pisteen päässä – tosin kotkalaisilla on etunaan yksi pelaamaton ottelu. Tulevan viikonlopun kierroksella sekä KTP:n, että Jaron ottelut ovat kuitenkin siirretty koronan vuoksi.

Vierasjoukkue MuSa on pelannut pirteän kauden. Porilaiset ovat tällä hetkellä sarjassa sijalla viisi 28 pisteellä. Nousutaisteluun rahkeet eivät lopulta aivan riittäneet, mutta sarjapaikka alkaa olla jo varma. Joukkueen riveistä löytyy mielenkiintoisia nimiä. Sarjan maalipörssin kärkipaikkaa pitää nimissään Juuso Aalto, joka on iskenyt kuluvalla kaudella peräti 14 maalia. Kesken kauden joukkueen mukaan liittynyt färsaarelainen John Fredrikssen on tehnyt 8 maalia. Yli kaksi metrinen hyökkääjä on pelote jo pelkän fyysisen olemuksensa vuoksi. Oulun murretta Porin pukukoppiin tuo Joni Lämsä.

Ennen KTP-ottelua AC Oululla oli menossa hieman vaikeampi jakso. Peliesitykset olivat sinänsä ihan ok tasoa, tosin pelien sisällä tasoerot kasvoivat. Myös hieman huonoa tuuria kokenut oululaisryhmä näytti kuitenkin Kotkassa, kuinka vahvaan peliin se pystyy. Etenkin toisen jakson esitys ei jättänyt sanan sijaan.

Joukkueet kohtasivat alkukaudella Porissa. Tuossa ottelussa kotijoukkue kärsi useista poissaoloista ja hyvän ottelun pelannut AC Oulu marssi lopulta 3-1-voittoon.

Kommentit

– Hieno peli taas tulossa. Viime sunnuntaina hienolla esityksellä ja hyvällä tuloksella päästiin tilanteeseen, että näitä hienoja pelejä tulee taas lisää. Tämähän on jalkapallosyksyä parhaimmillaan. Joukkueessa on tietty hyvä meininki päällä ja kova halu näyttää parasta osaamistaan. Toki meillä on vastassa erittäin hyvä joukkue, jolta löytyy etenkin tulivoimaa hyökkäyspäästä. Toivomme, että yleisöä löytää paikalle sankoin joukoin – ei muuta kuin maskit päälle ja terveenä paikalle. Raatissa on kyllä tilaa, AC Oulun kapteeni Lassi Nurmos kommentoi.

Kokoonpanotilanne

Sivussa ovat varmuudella pelikieltoa kärsivä Niklas Jokelainen sekä edelleen jalkavaivainen Daniel Rantanen.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko
Otteluennakko