Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC

Maanantaina vastassa KPV – AC Oululla koko miehistö iskussa

28.5.2017 17:25 Ennakko

 

AC Oulun kausi jatkuu helatorstain jälkeen nopealla aikataululla. Maanantai-iltana vastaan asettuu Kokkolan tämänhetkinen ykkösjoukkue KPV.Avaako Petteri Pietola maalihanat kokkolaisia vastaan? (Kuva: Elias Mustonen)

 

AC Oulu ja KPV kohtaavat maanantai-iltana Raatin stadionilla Ykkösen kamppailun merkeissä. Viime kaudella joukkueet pelasivat kovatasoisia otteluita, joten tulevankin ottelun odotusarvo on suuri. Laivastonsiniset pääsevät otteluun täydellä miehistöllä, sillä myös loukkaantumisesta kärsinyt Tuomas "Mude" Mustonen on nyt pääsemässä kokoonpanoon. 

 

Laivastonsinisten päävalmentaja Rauno Ojanen on analysoinyt KPV:n pelitavan tarkkaan valmennusryhmänsä kanssa.

 

- Tämän kauden KPV on huomattavasti kovempi, kuin viime kauden vastaava. Heillä on noin 20 vähintään Ykkösen tasoista jätkää, joten resursseja löytyy. KPV on fyysinen ja vahva joukkue, joka on päävalmentaja Jarmo Korhosen opeilla hionut pelitapaansa suoraviivaiseksi, kertoi kesken ravilähetyksen tavoitettu Ojanen. 

 

Aseet millä KPV tulee kaatumaan on Ojasen mukaan vanhat tutut.

 

- Viime ottelun lopussa suoraviivaistimme peliämme, mutta tuo sama taktiikka ei pure KPV:n. Isot topparit Myntti ja Shevchenko ovat voittamassa pääpalloja, joten meidän tulee olla kärsivällisiä pallonhallinnan kanssa. Lähdetään rohkeasti hyökkäämään ylöspäin, mutta samalla tiedostetaan että kokkolaisten keskikenttäpelaajat odottavat meidän tekevän virheitä. Tarkkana saa siis olla. Taistelua ja tunnetta tästä ottelusta tuskin tulee puuttumaan, joten odotan mielenkiintoista kamppailua, päättää Ojanen. 

LISÄTIETOJA

Portit ja iloiset palvelut avautuvat tuntia ennen ottelua. Sisäänkäynti kaupungin päädyn lippuluukuilta. Ennakkolipuilla sisään jonottamatta! Kaikki AC Oulun lipunmyynnistä täältä. Infopiste sijaitsee uimahallin ala-aulassa (VIP-vieraat, media, noudettavat liput). AC Oulu suosittelee varaamaan käteistä ostotapahtumien nopeuttamiseksi. Tervetuloa katsomaan huippufutista Raattiin!

 

Ottelu näkyy livenä myös Elisa Viihteen ja Fanseatin välityksellä. 

ACIAA
Lue uusin AC Oulun kannatuslehti
LIVESTREAM

Veikkaus
© 2018 AC Oulu.
Miesten Ykkönen