Ennakko Edustus

AC Oulu jatkaa taivaltaan Ykkösessä, kun neljännes kierroksen ottelussa vastaan kotikentälle Raattiin juokseen KTP Kotkasta. Arkipeli vihelletään käyntiin tuttuun tapaan klo 18.30.

AC Oulun kausi on lähtenyt liikkeelle vuoristoratamaisesti. Vieraskentillä on koettu tappiot sekä AC Kajaanille, että viime ottelussa FC Hakalle. Kotiavauksessa kaatui HIFK. Onkin selvää, että kärkikahinoihin mielivän joukkueen täytyy saada otteisiinsa lisää tasaisuutta ja varmuutta.

KTP:n kauteen on mahtunut yksi voitto, yksi tasapeli ja yksi tappio. Seuran viime vuodet ovat olleet sarjatasolta toiselle hyppimistä, sillä 2014 päätteeksi tulleen liiganousun jälkeen tie vei ensin takaisin Ykköseen kaudelle 2016 ja siitä sukkana Kakkoseen kaudeksi 2017. Kabineteissa tulleen nousun avustuksella kotkalaiset esiintyvät jälleen Ykkösellä kuluvalla kaudella.

Kommentit

– Vieraspeli Valkeakoskelle oli fyysisesti ja henkisesti todella raskas. Koko Haka-pelin viikko on käyty läpi, jotta samanlaista esitystä ei tulisi. Sen jälkeen olemme keskittyneet tähän otteluun – odotankin että kentällä näkyy taisteleva ja yhtenäinen joukkue, joka haluaa tehdä itsestään koko ajan paremman, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kommentoi.

Kokoonpanotilanne

AC Oulun kokoonpanosta ovat sivussa Haka-pelissä jalkansa loukannut Alberto Alvarado Morin, joka on sivussa todennäköisesti myös Klubi04-ottelun. Kuumeen kourissa ovat puolestaan Markus Heikkinen, Juuso Kemppainen ja Juuso Särkelä. Kokoonpanoon puolestaan paluun tekevät Josue Soto, Aleksi Gullsten ja Driton Shala, joka haki viikonloppuna tuntumaa OLS:n voittaessa Tampere Unitedin.

 

KTP:n ennakon mukaan myös kotkalaisilla on ottelussa paljon poissaoloja.

Seuraa heitä

Morinin ollessa sivussa, kuka kantaa vastuun keskushyökkääjänä?