Ennakko Edustus

Yksi Suomen menestyneimmistä jalkapalloseuroista, Valkeankosken Haka, saapuu huomenna Raattiin AC Oulun vieraaksi. Ottelu vihelletään käyntiin klo 17:00. Erikoistarjouksena AC Oulu tarjoaa veloituksettoman sisäänpääsyn kaikille alle 16-vuotiaille, jotka saapuvat otteluun aikuisen seurassa.

AC Oulun ja Hakan kauden avausottelu Valkeakoskella päättyi 0-0-tasatulokseen. Ottelussa AC Oulu loi tukun huippupaikkoja, muttei onnistunut viimeistelyssä. Sarjaan suosikin roolissa lähteneen Hakan kausi ei ole helppo – joukkue löytyy sarjataulukosta yhtä pykälää oululaisia edeltä, sijalta viisi. Eroa joukkueiden välillä on kaksi pistettä.

Valkeakoskelaisten riveistä löytyy erittäin paljon laatua ja vaarallisuutta. Regi Nooitmeer kuuluu sarjan parhaisiin toppareihin ja vikkeläkinttuinen Zeze muistetaan AC Oulun riveistä kaudelta 2012. Ottelu on molempien joukkueiden kannalta varsin tärkeä ja voitolla AC Oulu ohittaa Hakan sarjataulukossa kirien sarjan kärkipäätä.

– Edellinen ottelu Jazzia vastaan oli hyvää peliä, mutta ehjempi 90 minuuttinen on hakusessa. Jokaisen täytyy saada itsestään yhä enemmän irti, sillä vastustaja kovenee huomenna. Haka on erittäin laadukas nippu, mutta hieman alaviereistä heidän suorittaminen on ollut. Pelasimme heitä vastaan vierassa todella hyvän ottelun, mutta viimeistely ontui. He tulevat varmasti kovalla asenteella Ouluun, mutta meidän täytyy olla valmiita ja parempia, AC Oulu pääkäskyttäjä Rauno Ojanen kertoo.

AC Oulun terveystilanne on kohtalainen. Viime ottelussa paluun tehnyt Pekka Räisänen on täydessä pelikunnossa. Poissa ovat yhä Aapo Heikkilä sekä jalkavaivainen Dominic Oppong. Oppong on kuitenkin palannut jo harjoituksiin.

AC Oulu – FC Haka
Keskiviikkona 25.6. klo 17:00
Raatin stadionilla

Tervetuloa!

Kaikki alle 16-vuotiaat veloituksetta aikuisen seurassa! Lue lisää>>

OTTELU SUORANA LÄHETYKSENÄ ISTV:LLÄ>>

Lue ACIAA-lehti tästä>> 

Tärkeää tietoa ottelutapahtumasta

  • Sisääntulo ja lipunmyynti vain kaupungin päädyn sisääntuloväylistä
  • VIP-vieraat infopisteen kautta (uimahallin sisääntuloaula)
  • Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua
  • Kaikki AC Oulun pääsylipuista täältä>>
  • Maksuvälineenä anniskelualueilla, lippuluukuilla ja osassa kioskeista käy myös pankkikortti
  • Varmin ja nopein tapa asioida on käteinen tasarahalla
  • Alennuksiin oikeuttavat todistukset on esitettävä joka kerta
  • Ei sateenvarjoja stadionalueelle