Ennakko Edustus

Rauno Ojasen valmentama AC Oulu ja valmentajalegenda Keith Armstrongin valmentama Haka kohtaavat lauantaina Valkeakoskella.

AC Oulu ja FC Haka kohtasivat kauden toisella kierroksella Raatissa. Tuolloin ottelu päättyi Laivastonsinisten tiukkaan 1-0 voittoon. Tuolloin voittomaalin tekijänä kunnostautui Titi Essomba. 

Ennen lauantain kamppailua Haka ja AC Oulu löytyvät sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta. Isäntäjoukkue Haka on kerännyt 10:stä ottelusta 15 pistettä. Laivastonsiniset ovat pelanneet yhden pelin vähemmän, silti kasassa on 14 pistettä. 

AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen lähtee Valkeakoskelle luottavaisin mielin. 

– Vastassa on kovakuntoinen isäntäjoukkue. Lähdetään rohkeasti pelaamaan omaa peliämme. Tulemme pitämään Hakan pois heidän omista vahvuuksistaan. Katsotaan sitten pelin jälkeen mihin se riitti, yleensä sen pitäisi riittää voittoon, kertoi kauniista kesäillan vietosta tavoitettu Ojanen. 

Viime kaudella Hakan riveissä pelannut puolustaja Eero-Matti Auvinen kohtaa vanhan seuran hyvillä mielin. 

– Tosi hyvillä mielin, kiva päästä kohtaamaan vanha seura tutulla stadionilla. Hyvillä fiiliksillä lähdetään peliinkin, voitettu matsi alla niin lähtökohdat sikäli hyvät. Toki on myös matkustettukin paljon tällä viikolla, mutta kyllä meillä virtaa riittää, kovalla asenteella lähdetään Hakan kaatoon. Omalla yhtenäisellä ja rohkealla pelillä. Puolustetaan tiiviisti ja tehdään samalla tavalla maaleja kun viimeksi niin uskon että hyvä tulee, analysoi Auvinen. 

Kokoonpanotilanne

Poissa kokoonpanosta ovat hyökkääjä Petteri Pietola ja maalivahti Juuso Särkelä