Ennakko Edustus

AC Oulu kohtaa lauantaina kolmannen ja viimeisen kerran Gnistanin tälle kaudelle. Aikaisemmat kaksi kohtaamista ovat päättyneet Laivastonsinisten voittoon.

AC Oulu löytyy sarjataulukosta sijalta neljältä. Kaksi peliä vähemmän pelanneet Laivastonsiniset yrittävät pysyä kärkikolmikon Hongan, KPV:n ja TPS:n kyydissä. Kaikilla edellämainituilla joukkueilla on kasassa 35 pistettä, AC Oululla taasen 26 pistettä. Viime kierroksella AC Oulu nappasi ilahduttavan 0-1 vierasvoiton Tammisaaresta EIF:n vieraana. Voittomaalin iski rangaistuspotkusta loistavaa kautta pelaava Jair

Tällä hetkellä sarjajumbona majaileva Gnistan on uudistunut rajusti viime aikoina. Roberto Nuccion tultua päävalmentajaksi joukkue on ottanut neljästä ottelusta kaksi voittoa. Tällä hetkellä helsinkiläisillä on kasassa 10 pistettä. Heinäkuun aikana joukkueeseen on hankittu liuta uusia pelaajia. Gnistan lainasta Hongasta brassitaituri Jean Silvan loppukaudeksi. Pelaajavalmentajaksi kiinnitettiin oululaisyleisöllekkin tuttu kaveri Alessandro Marzuoli

Kommentit

– Kova peli on tulossa. Gnistan on hyvä pallollisena, meidän täytyy puolustaa hyvin. Gnistanin heikkous on puolustus, joten mielenkiintoista nähdä miten he ryhmittävät puolustuksen meitä vastaan. Hyvä tunnelma on joukkueessa tällä hetkellä, kun napattiin viime kierroksella voitto. Nyt meillä alkaa tiukka putki, kun pelataan 13 päivän sisällä neljä peliä, joten keskittyminen täytyy olla kunnossa, analysoi puutarhan hoidosta tavoitettu päävalmentaja Rauno Ojanen. 

Kokoonpanotilanne

George Junior Tangko on pelikiellossa vielä tämän ottelun. Mies pelaa sunnuntaina Kakkosta OTP:n riveissä. Loppukausi on silti tarkoitus viettää Laivastonsinisissä. Matias Lindfors ja David Ramadingaye ovat edelleen loukkaantumisten takia sivussa. Muut mahdolliset poissaolijat selviävät perjantaina ja lauantain aikana. 

Seuraa heitä

Lisämausteen otteluun tuo varmasti Alessandro Marzuoli, jonka viimeisestä esiintymisestä puhutaan Oulussa vieläkin.