Ennakko Edustus

AC Oulu matkustaa huomenna lauantaina Seinäjoen Wallsport Areenalle SJK:n vieraaksi. Kovia satsauksia tehnyt kotijoukkue on loistava mittari AC Oulun joukkueelle tämän hetken tilanteesta.

Lauantain kohtaaminen on joukkueiden välillä jo toinen tämän vuoden puolella. Tammikuussa pelatussa Pietarsaaren Jaron Tammiturnauksessa SJK oli parempi lukemin 1-0. Kyseisessä ottelussa AC Oulu pelasi kuitenkin erittäin nuorella joukkueella loukkaantumishuolista johtuen. Viime viikonloppuna paluun tehneiden Janne Hietasen ja Juha Majavan myötä AC Oulun sairastupa on tyhjä Juuso Majavaa lukuunottamatta. Kuitenkin myös Juuso kuntoutuu hyvää vauhtia olkapääleikkauksestaan.

Viime kaudella ylivoimaisesti Ykköseen noussut SJK on tehnyt kovia taloudellisia satsauksia ja hankkinut tukun hyviä pelimiehiä Veikkausliigasta, kuten Toni Lehtisen ja Jyri Hietaharjun. Ennakoissa SJK:a onkin kaavailtu Ykkösen kärkipäähän vähintään ”mustan hevosen” rooliin, mutta AC Oulu lähtee taistelemaan taatusti samoista sarjasijoituksista.

Mielenkiintoinen ottelu käynnistyy Wallsport Areenalla lauantaina 25.2. klo 14:30.