Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex UKI Arkkitehdit Oulun Energia Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

Lauantaina panokset korkealla – AC Oulu kohtaa EIF:n vieraskentällä

16.3.2018 19:53 Ennakko

 

AC Oulu ja EIF iskevät yhteen Suomen Cupin puolivälieräkarsinnassa lauantaina Tammisaaren keskuskentällä klo 15.00 alkaen. Kisastudio pidetään Bar Wingerissä, osoitteessa Aleksanterinkatu 21.AC Oulu ja EIF kohtasivat viime kaudella uusintaottelu vuoksi neljä kertaa (kuva: Elias Mustonen)

 

Suomen Cupin lohkovaihe on pelattu ja nyt alkavat kerrasta poikki ottelut. Lohkojensa kakkoset AC Oulu ja EIF arvottiin vastakkain. Oululaisten harmiksi kamppailu pelataan pitkän vierasreissun päässä Tammisaaressa.

 

Ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä kotikentällä voittajan otteluparista Haka - FC Lahti. 

 

AC Oulun ja EIF:n välillä riitti viime vuonna jännitettä, kun kesäkuussa pelatun ottelun jälkipyykkiä pestiin vielä syksyllä - erotuomarivirheen vuoksi uusitun ottelun vuoksi joukkueet kohtasivat viime kaudella peräti neljä kertaa.

ENNAKKOKOMMENTIT

- EIF on osoittanut olevansa todella hyvässä iskussa, sillä Marienhaminan ja TPS:n jättäminen lohkovaiheessa taakse on todella kova suoritus. Me matkustetaan kuitenkin sen verran kauas, että vain jatkopaikka siintää mielessä - se vaatii hyvän ja kurinalaisen ottelun koko joukkueelta, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kommentoi. 

KOKOONPANOTILANNE

Uunituoreista sopimuspelaajista Jere Aallikko on lauantaina pelikelpoinen, mutta maalivahti Juhani Pennasen pelilupa ei kerenne tähän otteluun. Poissa varmuudella on yhä vaivojaan paranteleva Driton Shala, jolla epäonnea on talven aikana riittänyt. Kapteeni Lassi Nurmos on haavansa nuollut ja saanut lääkäri Puukalta peliluvan. Myös Markus Heikkinen on pelikuntoinen kuumeen jäljiltä.

LISÄTIETOJA

Ottelu näkyy suorana Ruutu+ palvelussa. 

LIVESTREAM
ACO TV

Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen