Ennakko Edustus

KPV isännöi AC Oulua Kipparihallissa klo 14.50 alkavassa ottelussa. Tuttujen kilpakumppaneiden kohtaamista voi seurata KPV:n Youtube-kanavalla.

KPV ja AC Oulu ovat tulleet toisilleen vuosien saatossa erittäin tutuiksi. Virallisia otteluita on takana 23 kappaletta ja harjoitusotteluitakin kymmenen. Virallisissa otteluissa kokkolalaiset ovat hiuksen hienosti niskan päällä, kun taas harjoitusottelut ovat menneet niukasti AC Oululle.

Joukkueet kohtasivat viime kaudella Ykkösessä kaksi kertaa. Molemmat joukkueet hakivat vierasvoitot maalin erotuksella. Tänä vuonna tammikuun lopussa pelatussa harjoitusottelussa AC Oulu oli kuskin paikalla ottaen vakuuttavan 5-1-voiton. Molemmilla joukkueilla on nyt takana lähes kaksi kuukautta harjoittelua, joten tammikuun ottelusta ei kannata huomiseen koitokseen juuri peilata.

Kuluvalla viikolla AC Oulun pelaajista Niklas Jokelainen sai mieluisaa postia, sillä Juha Malinen valitsi hyökkääjän varapaikalta Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueleirille. Aikaisemmin AC Oulusta joukkueeseen oli valittu toppari Miika Koskela.

Kommentit

– Kolme edellistä peliä on mennyt ilman tehtyä maalia, joten tottakai meidän pitää parantaa hyökkäyspeliä. Täytyy muistaa, että tämä on koko joukkueen yhteinen juttu – meidän valmentajien pitää osata kertoa pelaajille se mitä me halutaan. Vähän on ollut sitä, että kun pitäisi mennä selustaan, ollaan tultu vastaan ja toisinpäin. Edellisessä ottelussa oli kuitenkin jo selvästi nähtävissä uhkaa sinne minne pitää eli vastustjan linjan taakse. Ei tässä mitään erikoista ole, pitää vain saada pienet jutut kuntoon. Joukkueessa on hyvä meininki ja tuoreiden testitulosten perusteella koko porukka on hyvässä tikissä. Lauantaina lähdetään voittamaan KPV, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola kommentoi.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko