Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC

Lauantaina huippuottelu – TPS saapuu vieraaksi

6.7.2017 23:19 Ennakko

 

Sarjataulukon kolmantena majaileva TPS saapuu sarjanelosen AC Oulun vieraaksi Raatin stadionilla.Akseli Kalermo ja AC Oulun puolustuslinja testataan lauantaina TPS:n toimesta.

 

AC Oulu ja TPS kohtaavat nyt toista kertaa tällä kaudella. Alkukaudella Turussa kamppailu päättyi Laivastonsinisten tiukkaan 0-1 voittoon. Tuolloin maalinteossa onnistui Oluthuone Leskisen kummipelaaja Sasa Jovovic. Ennen toista TPS-ottelua miehillä on kasassa seitsemän osumaa. Se riittää Ykkösen maalipörssin jaetulle kakkossijalle. TPS-leiristä useimmiten maalinteossa on onnistunut Jani Virtanen, jolla osumia on syntynyt viisi. 

 

Alkukauden voitto oli oululaisten historian ensimmäinen perinteikkäästä turkulaisseurasta. Nyt on aika jatkaa voittojen tiellä. Kaksi edellistä ottelua ovat olleet AC Oululle voitokkaita. Gnistan ja Haka kaatuivat vieraskentillä komeasti maalierolla 9-3. TPS pelasi viime kierroksella tasapelin kotona KPV:n kanssa. 

 

ENNAKKOKOMMENTIT

- Hyvin on tullut viime peleissä peliaikaa ja mukavaa on ollu pelata. Peli peliltä oma suorittaminen menee parempaan suuntaan, ja toivottavasti jatkuu samaa rataa. TPS on ennenkin kaatunut ja kaatuu varmasti nytkin, kun vain luotetaan omaan pelitapaan, ja jatketaan siitä mihin viime pelissä jäätiin, analysoi lyhyesti puolustaja Samuli Leppälä.

 

- TPS on päästänyt tähän mennessä keskimäärin 0,5 maalia per ottelu. Turussa voitettiin yhdellä maalilla, joten en ihmettelisi vaikka lauantaina nähtäisiin yhden maalin ottelu. Siellä on hyökkäyspäässä kokeneita äijiä Hyyrynen, Virtanen ja Ääritalo, joten valppaana täytyy olla. Viime otteluun verrattuna meidän tulee olla kaikissa ratkaisuissa nopeampia ja huolellisempia sekä puolustaa tiiviimmin. Myös hyökkäyspäässä täytyy tulla onnistumisia. Mukava tapahtuma tulossa, lauantaipeli ja lämpöä pitäisi olla, kertoi kotiaskareista tavoitettu päävalmentaja Rauno Ojanen

KOKOONPANOTILANNE

Poissa ovat loukkaantuneena oleva Petteri Pietola sekä pelikieltoa kärsivä maalipyssy David Ramadingaye

LISÄTIETOJA

Portit ja iloiset palvelut avautuvat tuntia ennen ottelua. Sisäänkäynti kaupungin päädyn lippuluukuilta. Ennakkolipuilla sisään jonottamatta! Kaikki AC Oulun lipunmyynnistä täältä. Infopiste sijaitsee uimahallin ala-aulassa (VIP-vieraat, media, noudettavat liput). AC Oulu suosittelee varaamaan käteistä ostotapahtumien nopeuttamiseksi. Tervetuloa katsomaan huippufutista Raattiin!

 

Ottelu näkyy livenä myös Elisa Viihteen ja Fanseatin välityksellä. 

ACIAA
Lue uusin AC Oulun kannatuslehti
LIVESTREAM

Veikkaus
© 2018 AC Oulu.
Miesten Ykkönen