Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex UKI Arkkitehdit Oulun Energia Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

Lähderinne: ”Jälleen iso peli” – KTP vieraaksi perjantai-iltaan

14.9.2018 07:34 Ennakko

 

Syksy etenee ja panokset kotimaisissa jalkapallosarjoissa kasvavat. AC Oulu saa perjantaina kotikentälle vieraakseen KTP:n Kotkasta. Kello 18.30 alkavaan otteluun on vapaa pääsy kaikilla alakouluikäisillä.Hyökkäyspäässä kotiyleisön katseet kääntyvät usein sarjan maalipörssin kärkimieheen Alberto Alvarado Moriniin (Kuva: Elias Mustonen)

 

Kaikki Ykkösen joukkueet ovat pelanneet 21 ottelua eli jäljellä on vielä kuusi täyttä sarjakierrosta. Kärjessä EIF on kerännyt 39 pistettä, toisena oleva KPV 37 pistettä ja kolmantena oleva HIFK 36 pistettä. AC Oulu seuraa perässä neljäntenä 32 pisteellään. Ykkönen on tänäkin vuonna näyttänyt kovuutensa ja kaikki on vielä auki - EIF ja HIFK esimerkiksi hävisivät edelliset ottelunsa ja näin ollen kärki tiivistyi entisestään. 

 

Myös sarjataulukon toisessa päässä on kaikki vielä auki. Viimeisenä oleva Klubi 04 on kerännyt 16 pistettä, toiseksi viimeisenä oleva JJK 19 pistettä ja ensimmäisellä säilyjän paikalla oleva AC Kajaani 21 pistettä. Edellisellä kierroksella sekä JJK että Klubi 04 keräsivät täydet pistepotit, joten mitään ei ole vielä ratkaistu.

 

Perjantain vierasjoukkue KTP löytyy sarjasta sijalta seitsemän (26 pistettä). Edelliset ottelut ovat sujuneet hieman mollivoittoisesti, sillä viidestä edellisestä ottelusta kasassa on neljä pistettä. Kuten aikaisemmin on todettu, tässä sarjassa jokainen ottelu on ihan oma lukunsa eikä menneitä kannata muistella. 

 

Silti todettakoon, että KTP on edellinen joukkue, joka on pystynyt AC Oulun voittamaan, sillä 14.7. kärsityn 1-0-vierastappion jälkeen laivastonsiniset ovat pelanneet kahdeksan ottelua viidellä voitolla ja kolmella tasapelillä.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Edessä on syksyinen juhlapäivä. Tämä on meille jälleen todella iso peli ja siksi siitä pitääkin nauttia täysin siemauksin! Meidän tulee olla rohkeita, antaa kaikkemme kentällä ja sitä kautta uskoa positiiviseen lopputulokseen, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

KOKOONPANOTILANNE

Kotijoukkueen kokoonpanosta ovat sivussa varmuudella loukkaantumisista edelleen kärsivät Niilo Hautala ja Konstantin Belov.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - KTP
perjantaina 14.9. klo 18.30
Raatin stadion

 

Lue lisätietoja AC Oulun ottelutapahtumasta!

 

Ennakkoon edullisemmin - osta lippusi täältä

 

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua, anniskelualueilla Happy Hour.

 

Otteluisäntänä CODEMATE.

 

SAAVU AJOISSA JA SUOSI ENNAKKOLIPPUJA!

 

Alakoululaiset veloituksetta

 

  • Sisäänpääsy vuonna 2006 tai myöhemmin syntyneille (ikä todistettava pyydettäessä)
  • Lippuja ei tarvitse lunastaa ennakkoon eikä portilta
  • Portilla suoraan turvatarkastukseen (kuten kausikorteilla ja ennakkolipuilla)
  • Sisäänpääsy veloituksetta sekä pää- että aurinkokatsomoon
  • Muille suosittelemme ENNAKKOLIPPUJA
  • Lisätietoja AC Oulu tapahtumainfosta
  • Pyrkikää saapumaan ajoissa, portit avataan 17.30
LIVESTREAM
ACO TV

Veikkaus
© 2019 AC Oulu.
Miesten Ykkönen