Ennakko Edustus

Syksy etenee ja panokset kotimaisissa jalkapallosarjoissa kasvavat. AC Oulu saa perjantaina kotikentälle vieraakseen KTP:n Kotkasta. Kello 18.30 alkavaan otteluun on vapaa pääsy kaikilla alakouluikäisillä.

Kaikki Ykkösen joukkueet ovat pelanneet 21 ottelua eli jäljellä on vielä kuusi täyttä sarjakierrosta. Kärjessä EIF on kerännyt 39 pistettä, toisena oleva KPV 37 pistettä ja kolmantena oleva HIFK 36 pistettä. AC Oulu seuraa perässä neljäntenä 32 pisteellään. Ykkönen on tänäkin vuonna näyttänyt kovuutensa ja kaikki on vielä auki – EIF ja HIFK esimerkiksi hävisivät edelliset ottelunsa ja näin ollen kärki tiivistyi entisestään.

Myös sarjataulukon toisessa päässä on kaikki vielä auki. Viimeisenä oleva Klubi 04 on kerännyt 16 pistettä, toiseksi viimeisenä oleva JJK 19 pistettä ja ensimmäisellä säilyjän paikalla oleva AC Kajaani 21 pistettä. Edellisellä kierroksella sekä JJK että Klubi 04 keräsivät täydet pistepotit, joten mitään ei ole vielä ratkaistu.

Perjantain vierasjoukkue KTP löytyy sarjasta sijalta seitsemän (26 pistettä). Edelliset ottelut ovat sujuneet hieman mollivoittoisesti, sillä viidestä edellisestä ottelusta kasassa on neljä pistettä. Kuten aikaisemmin on todettu, tässä sarjassa jokainen ottelu on ihan oma lukunsa eikä menneitä kannata muistella.

Silti todettakoon, että KTP on edellinen joukkue, joka on pystynyt AC Oulun voittamaan, sillä 14.7. kärsityn 1-0-vierastappion jälkeen laivastonsiniset ovat pelanneet kahdeksan ottelua viidellä voitolla ja kolmella tasapelillä.

Kommentit

– Edessä on syksyinen juhlapäivä. Tämä on meille jälleen todella iso peli ja siksi siitä pitääkin nauttia täysin siemauksin! Meidän tulee olla rohkeita, antaa kaikkemme kentällä ja sitä kautta uskoa positiiviseen lopputulokseen, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

Kokoonpanotilanne

Kotijoukkueen kokoonpanosta ovat sivussa varmuudella loukkaantumisista edelleen kärsivät Niilo Hautala ja Konstantin Belov.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko