Ennakko Edustus

AC Oulu pelaa tänään Veikkausliigan piikkipaikalla majailevaa Helsigin Jalkapalloklubia vastaan. Raatin nurmella nähdään myös uusien vahvistusten ensimmäinen peli Laivastonsinisissä.

AC Oulu on vahvistanut rivejään parin viime viikon aikana. Loppukauden sopimuksilla riveihin on tullut viisi uutta pelaaja, joilla valmennus saa uusia pelimerkkejä pelipöydälle.

HJK taas on keskellä europelien ruuhkaa ja on todennäköistä, että vaihtuvuutta on avauksessa. Kun katsoo HJK:n pelaajalistaa niin, vaikka kaikki avauksen pelaajat vaihtuisivat, Raatissa vastaan tulisi Veikkausliigan huippujoukkue edelleen.

Nähtäväksi jää, minkä verran uusia vahvistuksia päävalmentaja Jyrki Ahola marssittaa kentälle tänä iltana vai salaako hän osan uusista valteistaan ja tekee taktisia liikkeitä pelin tullen. Joka tapauksessa uusia vaihtoehtoja on nyt runsaasti ja odotusarvo illan peliin on noussut niin valmennuksen kuin pelaajiston mielissä, puhumattakaan kannattajien odotuksista.

Illan peli on kaikilta osin mielenkiintoinen kummankin joukkueen osalta. HJK lähtee peliin selvänä ennakkosuosikkina, mutta varmasti heillä on miettimistä, miten oululaisten uudet muutokset tulevat vaikuttamaan peliin.

Kommentit

”Uusia pelaajia on tullut melko paljon joukkueeseen. Kilpailu kovenee ja sen ymmärtää myös kauden alusta asti olleet pelaajat. Jos meinaat pelata sinun pitää se osoittaa joka päivä harjoituksissa ja käyttää mahdollisuutesi peleissä. Toinen tärkeä juttu on, että saadaan ajettua uudet pelaajat sisään joukkueen toimintaan ja saadaan heistä paras osaaminen irti.”, kommentoi valmentaja Teemu Tavikainen joukkueen viime aikaisia muutoksia.

 

”HJK:ta vastaan olemme altavastaajan asemassa ja meidän täytyy pelata nappipeli, jotta pisteet jäävät ouluun. Meiltä täytyy löytyä myös yksilötasolla rohkeutta ratkaista ottelu eduksemme.”, arvioi Tavikainen illan ottelua.

Kokoonpanotilanne

Poissa on edelleen Nikolas Saira ja Miika Koskela loukkaantumisten vuoksi.

Seuraa heitä

Vaikka uusien vahvistusten seuraamisessa riittää tänä iltana paljon mielenkiintoa, niin ei voi taaskaan olla nostamatta esiin Anselmi Nurmelaa. Niin lähellä on maali ollut, joten olisiko tänään se ilta, kun verkko heiluisi.

 

Anselmi Nurmela on Craftmanin ja OTC-sijoituksen kummipelaaja.

 

Toinen ehdottomasti seurattava on loistavasti maalilla esiintynyt Yann Fillion. Punainen muuri on näyttänyt viime peleissä, että häneen voi luottaa ja antanut omalla työskentelyllään joukkueelle mahdollisuuden onnistua. 

 

Yann Fillion on ravintola Pekurin ja Oluthuone Leskisen kummipelaaja.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko