Ennakko Edustus

AC Oulu pelaa huomenna perjantaina kotiottelun Raatissa. Vastaan asettuu JIPPO Joensuusta. Kummankin joukkueen kannalta erittäin tärkeä ottelu vihelletään alkavaksi kello 18:30.

AC Oulu ja JIPPO löytyvät sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta 7. ja 8. Piste-ero on vain yhden ainoan pisteet suuruinen joensuulaisten hyväksi. AC Oululla onkin oiva mahdollisuus nousta voitolla usea pykälä todella tiukassa sarjataulukossa. Oululaiset kaipaavat pisteitä repiäkseen eroa sarjan häntäpäähän.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvan kauden aikana kertaalleen – Joensuussa pelattu ottelu päättyi kotijoukkueen niukkaan 2-1-voittoon. Kyseissä ottelussa AC Oulun ja ottelun avausmaalista vastasi upealla vapaapotkulla Janne Hietanen. JIPPO käänsi ottelun kuitenkin hyväkseen tutulla agressiivisella ja taistelevalla otteellaan. AC Oulun leirissä tiedostetaan ottelun tärkeys ja joensuulaisten vaarallisuus.

– Totta kai meidän täytyy alkaa voittamaan otteluita ja huomenna on siihen kotikentällä seuraava mahdollisuus. Mitään paniikkia tässä on kuitenkin turha lietsoa – sarja on vasta puolivälissä. Pelasimme Kotkassa niukasta tappiosta huolimatta hyvän ottelun ja laitoimme sarjakärjen todella ahtaalle. Se on osoitus meidän iskukyvystämme, mutta tuo sama taistelu ja ääretön asenne oman seuran puolesta täytyy jälleen kaivaa esille. Jokainen ottelu on uusi suoritus ja sitä täytyy edeltää uusi ja keskittynyt valmistautuminen, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen painottaa.

– JIPPO on todella kettumainen vastustaja. He ovat tunnettuja juuri jätkämäisyydestä ja asenteesta. Siinä emme saa hävitä yhtään ja tämän jälkeen meidän täytyy osoittaa parempi taitotasomme ja viedä hyökkäykset maaliin saakka, Ojanen jatkaa.

AC Oulun kokoonpanosta on sivussa Aapo Heikkilä ja pelikieltoa kärsivä Titi Essomba.

AC Oulu – JIPPO
Perjantaina 11.7. klo 18:30
Raatin stadionilla

Tervetuloa!

OTTELU SUORANA SPORTTV:LLÄ>>

Lue ACIAA-lehti tästä>> 

Tärkeää tietoa ottelutapahtumasta

  • Sisääntulo ja lipunmyynti vain kaupungin päädyn sisääntuloväylistä
  • VIP-vieraat infopisteen kautta (uimahallin sisääntuloaula)
  • Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua
  • Kaikki AC Oulun pääsylipuista täältä>>
  • Maksuvälineenä anniskelualueilla, lippuluukuilla ja osassa kioskeista käy myös pankkikortti
  • Varmin ja nopein tapa asioida on käteinen tasarahalla
  • Alennuksiin oikeuttavat todistukset on esitettävä joka kerta
  • Ei sateenvarjoja stadionalueelle