Ennakko Edustus

AC Oulu avaa kotiottelukautensa huomenna Helatorstaina, kun FC KooTeePee saapuu oululaisten vieraaksi. Ottelu käynnistyy Raatin stadionilla klo 17:00.

Molemmat joukkueet avasivat kautensa tappioilla. AC Oulu koki ajoittain hyvän peliesityksen jälkeen 3-0-tappion FC Hakalle vieraskentällä. FC KooTeePee hävisi avausottelunsa peräti 5-0 PK-35 Vantaan vieraana, mutta otti elintärkeän 1-0-kotivoiton Jiposta lisäaikaosumalla viime viikonlopun kierroksella, jonka AC Oulu huilasi.

Avauskierroksen jälkeen AC Oulu on harjoitellut hyvin ja joukkueeseen on liittynyt myös yksi uusi pelaaja, kun puolustajalupaus Dani Hatakka siirtyi tervakaupunkiin määräaikaisella siirrolla Veikkausliigajoukkue FC Hongan riveistä. Kurinalaisesta puolustamisesta, fyysisesti vahvasta joukkueesta ja terävistä vastaiskuista tunnettu FC KooTeePee tarjoaa AC Oululle suureen haasteen, mutta vain voitto kelpaa Rauno Ojasen suojateille.

– Haka-ottelu on painanut sikäli mieltä, että tulos ei vastannut täysin kenttätapahtumia. Kymmenen päivää on odoteltu ja jälleen päästään pelaamaan ja tällä kertaa myös tulos tulee saada vaaditulle tasolle. Olemme tyytyväisiä vain voittoon ja Raatin nurmi ja olosuhteen antaa mahdollisuuden hyvällä ottelulle. Kotka pääsi jo pelaamaan avauspelin murskajaisten jälkeen ja vastaan saamme taatusti helpottuneen joukkueen, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen tiivistää.

Vihreäpaitaisen vierasjoukkueen penkin päässä häärää pitkän linjan pelimies ja viime kaudella FC Hakaa valmentanut Sami Ristilä. Pelaajaluettelosta löytyy mm. AC Oulua kaudella 2007 edustanut Valeri Minkenen ja kovan luokan paluumuuttaja Toni Lindberg. Kotkalaisten riveistä löytyy useita seurauskollisia ja kokeneita pelaajia, joiden sydän sykkii satamakaupungin värein – luvassa on taatusti hyvää kotimaista jalkapalloviihdettä.

AC Oulun terveystilanne ottelun alla on hyvä. Vain Sami Hyvärinen on ottelusta sivussa varmuudella.

AC Oulu – FC KooTeePee
Torstaina 9.5. klo 17:00
Raatin stadionilla
Tervetuloa!

Tärkeää tietoa ottelutapahtumasta

Kauden ensimmäisen kotiottelun kunniaksi on syytä käydä muutama käytännön asia läpi:

  • Sisääntulo ja lipunmyynti vain kaupungin päädyn sisääntuloväylistä
  • VIP-vieraat infopisteen kautta (uimahallin sisääntuloaula)
  • Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua
  • Kaikki AC Oulun pääsylipuista täältä>>
  • Maksuvälineenä anniskelualueilla, lippuluukuilla ja osassa kioskeista käy myös pankkikortti
  • Varmin ja nopein tapa asioida on käteinen tasarahalla
  • Alennuksiin oikeuttavat todistukset on esitettävä joka kerta
  • Ei sateenvarjoja stadionalueelle
  • Live-stream lähetys ottelusta täältä>>