Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Tuner Oy Ville Puukka Temrex Codemate Temotek Worker Feeniks Visual UKI Arkkitehdit Kaleva

Kauden viimeinen ottelu ja Markus Heikkisen jäähyväiset lauantaina klo 13.00 Raatissa

26.10.2018 19:37 Ennakko

 

AC Oulun Ykkösen kausi 2018 päättyy lauantaina kotikentällä. Vastaan Markus "Mako" Heikkisen jäähyväisotteluun tulee JJK.Markus Heikkinen nähdään lauantaina viimeistä kertaa pelipaita päällä (Kuva: Elias Mustonen)

 

Ykkösen voittajan ja Veikkausliigakarsijan paikat jakavat tänä vuonna HIFK ja KPV. Mikäli Helsinkiläiset saavat Kajaanista kasaan pisteen tai enemmän, nousee tähtirinnat takaisin Veikkausliigaan.

 

AC Oulu on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä kärkikaksikon ja EIF:n takana. Mikäli EIF voittaa tai pelaa viimeisessä ottelussa tasan, se pitää kolmannen tilansa. Mikäli tammisaarelaiset häviävät, on AC Oululla mahdollisuus itse voittamalla saavuttaa sarjassa kolmas tila.

 

JJK:n kausi on ollut murheellinen, sillä vielä viime kaudella Veikkausliigassa pelanneet kettupaidat tulevat varmuudella jatkamaan historiaansa Kakkosessa. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kahdesti ja molemmilla kerroilla AC Oulu on poistunut voittajana.

 

Lauantaina suurin mielenkiinto kohdistuu suomifutislegenda Markus "Mako" Heikkisen jäähyväisiin. AC Oulun takalinjoilla ja urheilutoimenjohtajana kolmen kauden ajan esiintynyt 61 A-maaottelun mies lopettaa upean pelaajauransa 40-vuotiaana. Mies jatkaa jalkapallon parissa AC Oulun urheilutoimenjohtajana ja OLS:n B-junioreiden valmentajana. 

 

 

ENNAKKOKOMMENTIT

- Pitkä kausi takana. Jäimme tavoitteesta, mutta halutaan antaa yleisölle ja Makolle kaikkemme kentällä ja taistella loppuun asti, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

SEURAA HEITÄ

Markus Heikkinen.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - JJK
lauantaina 27.10. klo 13.00
Raatin stadion

 

Lue lisätietoja AC Oulun ottelutapahtumasta!

 

Ennakkoon edullisemmin - osta lippusi täältä

 

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua, anniskelualueilla Happy Hour.

 

Otteluisäntänä CODEMATE.

 

HUOM! Vain pääkatsomo avoinna, aurinkokatsomon hinnat!

LIVESTREAM
ACO TV

Veikkaus
© 2022 AC Oulu.
Veikkausliiga