Ennakko Edustus

AC Oulun Ykkösen kausi 2018 päättyy lauantaina kotikentällä. Vastaan Markus ”Mako” Heikkisen jäähyväisotteluun tulee JJK.

Ykkösen voittajan ja Veikkausliigakarsijan paikat jakavat tänä vuonna HIFK ja KPV. Mikäli Helsinkiläiset saavat Kajaanista kasaan pisteen tai enemmän, nousee tähtirinnat takaisin Veikkausliigaan.

AC Oulu on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä kärkikaksikon ja EIF:n takana. Mikäli EIF voittaa tai pelaa viimeisessä ottelussa tasan, se pitää kolmannen tilansa. Mikäli tammisaarelaiset häviävät, on AC Oululla mahdollisuus itse voittamalla saavuttaa sarjassa kolmas tila.

JJK:n kausi on ollut murheellinen, sillä vielä viime kaudella Veikkausliigassa pelanneet kettupaidat tulevat varmuudella jatkamaan historiaansa Kakkosessa. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kahdesti ja molemmilla kerroilla AC Oulu on poistunut voittajana.

Lauantaina suurin mielenkiinto kohdistuu suomifutislegenda Markus ”Mako” Heikkisen jäähyväisiin. AC Oulun takalinjoilla ja urheilutoimenjohtajana kolmen kauden ajan esiintynyt 61 A-maaottelun mies lopettaa upean pelaajauransa 40-vuotiaana. Mies jatkaa jalkapallon parissa AC Oulun urheilutoimenjohtajana ja OLS:n B-junioreiden valmentajana.

Kommentit

– Pitkä kausi takana. Jäimme tavoitteesta, mutta halutaan antaa yleisölle ja Makolle kaikkemme kentällä ja taistella loppuun asti, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

Seuraa heitä

Markus Heikkinen.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko