Moku Katarauna Oulun Konttivuokraus Lähitapiola Terveystalo Kotikatu 365 Liikku Codemate PEAB UKI Arkkitehdit Kraton Allin matala Temrex PLC

Kauden alkuun 15 päivää – Harjoitusottelussa vastassa AC Kajaani

14.4.2017 11:31 Ennakko

 

AC Oulu kohtaa harjoituskauden toiseksi viimeisessä harjoitusottelussa AC Kajaanin Heinäpään tekonurmella.AC Oulun kauden alkuun on enää 15 päivää. (Kuva: Matti Eteläperä)

 

Laivastonsiniset ovat siirtyneet tällä viikolla treenaamaan hallista ulkokentälle. Vaihtelevien sääolosuhteiden vuoksi silti esim. tiistain harjoitukset pidettiin sisätiloissa. Lauantain ottelu on tarkoitus pelata Heinäpään tekonurmella, vaikka viime päivät ovat olleet Oulussa hieman talvisia.

 

- Lauantaina meillä on vastassa hyvä ja tasainen vastustaja. AC Kajaanin ja meidän välisistä harjoitusotteluista, on jo muodostunut jonkin sortin perinne, kun aina on siellä suunnalla ollut tuttu valmentaja. Ottelu Kajaania vastaan palvelee varmasti todella hyvin meidän kauteen valmistautumista. He pelaavat kuten moni meidän tulevan kauden vastustajista, eli puolustavat aggressiivisesti ja iskevät nopeasti vastaan. Tästä tapahtumasta on varmasti hyötyä meille, vaikka pelaajistossa onkin paljon poissaolijoita, kertoo päävalmentaja Rauno Ojanen

 

 

KOKOONPANOTILANNE

Pelialustoiden ja sääolosuhteiden vaihtelevuuksien vuoksi pelaajistossa on paljon pieniä loukkaantumisia. Jere Aallikko on ollut koko viikon poissa kuumeilun vuoksi, hän aloittaa täysipainoisen treenamisen ensi viikolla. Niko Ronkainen kuntoutuu vielä polvioperaatiosta. Samuel Kurttila, Niilo Hautala ja Petteri Pietola kärsivät kaikki lievistä jalkavammoista. Titi Essomballa on ollut pientä häikkää takareiden kanssa. Matias Lindfors ei saa vielä harjoitella täysipainoisesta aikaisemmin tulleen aivotärähdyksen vuoksi.

 

Kenenkään vammat eivät ole vakavia, joten pitkäaikaispotilaita ei onneksi joukkueessa ole. Ottelun kokoonpanoon saadaan avuiksi AC Oulun A-junioreita. 

ACO TV

Veikkaus
© 2018 AC Oulu.
Miesten Ykkönen