Ennakko Edustus

AC Oulun ottelut jatkuvat vieraskentällä Joensuussa huomenna perjantaina. Vastaan asettuu tuttu ja turvallinen JIPPO. Ottelu Mehtimäen tekonurmella potkaistaan käyntiin kello 18:30.

AC Oulun sarjakausi on alkanut värikkäästi – neljästä ottelusta takataskussa on yksi voitto ja kolme tasapeliä. Vieraskentällä laivastonsiniset ovat pelanneet vähämaalisia otteluja, kun kotikentällä maaleja on syntynyt senkin edestä. Edellisessä ottelussa Raatissa AC Oulu tasasi pisteet sarjakärki FC KTP:n kanssa lukemin 4-4.

JIPPO:n peräsimestä löytyy AC Oululle tuttu mies, kun kaksi kautta oululaisten riveissä pelannut Mika ”Diego” Lähderinne otti viime kauden päätteeksi vetovastuun Joensuussa. Mies on tuonut punapaitaisen ryhmän peliin annoksen pelaavuutta.

Rauno Ojasen suojatit lähtevät perjantain JIPPO-otteluun voitto mielessä.

– JIPPO on kotikentällä todella vaikea pala purtavaksi. Diego on vienyt joukkuetta pelaavampaan suuntaan, joten ihan ”perinteistä” JIPPO:a ei vastaan asetu. He ovat yhä vahvoja erikoistilanteissa ja vastahyökkäyksissä, Ojanen tiivistää.

AC Oulu lähtee otteluun vain voitto mielessä. Parannettavaa omaan peliin löytyy.

– No oma puolustuspelaaminen täytyy saada aivan eri tasolle. Se on kaiken lähtökohta. Toisaalta KTP-pelin toisen jakson pallollinen pelaaminen ja hyökkäyspään ratkaisut täytyy saada mukaan Joensuuhun. Näissä kun onnistumme olemme vahvoilla, Ojanen päättää.

Oululaisten kokoonpanosta puuttuu varmuudella ainoastaan mykoplasmasta kärsivä Aapo Heikkilä.

JIPPO – AC Oulu
23.5. klo 18:30
Mehtimäen jalkapallostadion

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko