Ennakko Edustus

AC Oulu saa huomenna vieraita Joensuusta, kun JIPPO asettuu vastaan klo 14:00 alkavassa harjoitusottelussa. AC Oulu ja ONS järjestävät lauantaina yhteistyössä Futis-lauantain – ONS pelaa Heinäpään palloiluhallissa AC Oulun ottelun ympärillä klo 12:00 ja 16:00 alkaen. Otteluihin myydään yhteislippuja.

AC Oulu aloittaa lauantaina tiukan otteluruuhkan – kahdeksan päivän sisällä joukkue pelaa neljä kovaa ottelua, joista kauden ensimmäinen virallinen ottelu on vuorossa ensi viikon keskiviikkona Suomen Cupin käynnistyttyä Kokkolassa.

Laivastonsininen joukkue etenee kuitenkin ottelu kerrallaan ja huomenna Rauno Ojasen ryhmä on valmiina taistoon, kun vastaan asettuu JIPPO. Oululaisjoukkue on harjoitellut hyvin kaksi viikkoa – päävalmentaja odottaakin paljon ottelulta.

– Näytönpaikat jatkuvat sopimuksettomien pelaajien osalta. Vastustaja kovenee asteella, kun pääsemme pelaamaan samassa sarjassa pelaavaa joukkuetta vastaan. Meidän täytyy pystyä hallitsemaan peliä ja ottaa isännän rooli alusta alkaen, Ojanen kommentoi.

Joensuulaisia valmentaa AC Oulussa kaksi kautta luutinut Mika ”Diego” Lähderinne. Punapaitainen vierasjoukkue säilytti sarjapaikkansa viime kaudella ”perinteisesti” rimaa hipoen. Joensuussa pitkään valmentanut Jarmo Korhonen sai kauden jälkeen väistyä Lähderinteen hypättyä puikkoihin. Diego on huhujen mukaan luvannut myös uusia joukkueen pelitapaa astetta pelaavampaan suuntaan.

– Harjoituksissa on menty lujaa ja meillä on käynnissä fyysisesti raskas jakso. Odotan kuitenkin omilta hyvää liikettä ja muutenkin kovaa ottelua. Ouluun on mukava palata pelaamaan ja kohdata entinen seura näin valmentajan roolissa Äffä on muuten ihan helkkarin mukava jätkä, Diego veistelee perjantaina.

AC Oulun riveissä nähdään mitä todennäköisimmin myös uusvanhoja kasvoja, joten paikan päälle kannattaa ehdottomasti tulla seuraamaan jännittävää ottelua!

AC Oulu ja naisten liigajoukkue ONS pelaavat lauantaina yhteensä kolme ottelua. Yhteistyön merkeissä järjestetään Futis-lauantai nimeä kantava tapahtuma. Lipunmyynti aloitetaan klo 12:00 alkavaan ONS – Sunnanå SK-otteluun. Samalla lipulla sisäänpääsy myös AC Oulu – JIPPO-otteluun ja toiseen klo 16:00 alkavaan ONS – Sunnanå SK-otteluun. Yhteistyön merkeissä pidetään myös kioskia ja grilliä koko päivän ajan. 

Tiedot ottelutapahtumasta:

ONS – Sunnanå SK
klo 12:00

AC Oulu – JIPPO
klo 14:00

ONS – Sunnanå SK
klo 16:00

Liput:
5 € aikuiset ja erityisryhmät
2 € AC Oulun kausikorttilaiset ja lapset (7-16-vuotiaat)
veloituksetta Poolikortilla vain ONS-otteluun!!

Ottelussa toimii kioski. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja pankkikortti. Ottelulipuissa myös kulttuurisetelit.

Tervetuloa!