Ennakko Edustus

AC Oulun kauden viimeinen kotiottelu pelataan kuluvan viikon sunnuntaina. Vieraaksi Raatin stadionille klo 16:00 alkavaan otteluun juoksee Tampereen Ilves. Koitos on monella tapaa erityinen, sillä Juho ”Äffä” Meriläisen jäähyväisten lisäksi tapahtumassa palkitaan OLS:n nousujoukkue sekä muita kauden aikana ansioituneita. AC Oulun järjestämän lippukampanjan ansiosta jokainen juniori-ikäinen urheilija lajista ja paikkakunnasta riippumatta pääsee otteluun veloituksetta oman seuransa asussa.

Tamperelaisjoukkue on pelannut tällä kaudella Raatin stadionilla kolme ottelua, ja tuloksena on aina ollut tasapeli. Kesäkuussa joukkueet päätyivät Raatin stadionilla tasatulokseen lukemin 2-2. Elokuun ensimmäisenä päivänä Ilves kaatoi AC Oulun Tampereella tennislukemin 6-1. Näin ollen historian kolmannessa kohtaamisessa AC Oulun miehistöllä on tavoitteena ensimmäinen voitto Ykkösessä pykälää ylempänä majailevasta Ilveksestä.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet viime aikoina ailahtelevasti, mutta etenkin AC Oulun kurssi ja pelillinen ilme on ollut kahdessa viime ottelussa nousujohteinen. Kotijoukkue kaipaa kahdesta viimeisestä ottelusta kaksi pistettä varmistaakseen viidennen sijan sarjassa ja täten yhden ylimääräisen kotiottelun kaudella 2014.

– Ilves on tehnyt meille kahdeksan maalia tällä kaudella ja se on ihan älytön määrä. Pelillisesti edellinen kotiottelumme oli meidän hallussa, mutta Ilves kuittasi tasoihin viime hetken lahjamaalilla. Vierasottelu Tammelassa oli kauden pohjakosketus, mutta tuossa ottelussa keltapaidoilla onnistui taas kaikki. Voittoa lähdemme tottakai hakemaan ja toivottavasti yleisö löytää vielä katsomoon nauttimaan tämän joukkueen viimeisestä yhteisestä kotiottelusta, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kommentoi.

Seuraa heitä, AC Oulu:
#4 Juho Meriläinen – nähdäänkö jäähyväisiä viettävä Meriläinen yllätysroolissa?
#23 Sami Hyvärinen – puolustaja haluaa päättää rikkonaisen kauden hyvin

Seuraa heitä, Ilves:
#33 Toni Kallio – entinen maajoukkuemies on ollut sivussa joukkueiden kaksi aiempaa kohtaamista
#22 Gullit Zolameso – vikkelä ja nuori laitapelaaja on pelannut vahvan debyyttikauden

AC Oulun kokoonpanosta ovat sivussa varmuudella vain pitkäaikaispotilas Lassi Nurmos sekä edellisessä ottelussa loukkaantunut Juho-Matti Heikari.

Lue uutinen Juho ”Äffä” Meriläisen lopettamispäätöksestä>>

Lue uutinen juniorikampanjasta>>

AC Oulu – Ilves
29.9. klo 16:00
Raatin stadionilla
Tervetuloa!

Katso ottelu livenä netistä 5 euron hintaan!>>

Tärkeää tietoa ottelutapahtumasta

  • Sisääntulo ja lipunmyynti vain kaupungin päädyn sisääntuloväylistä
  • VIP-vieraat infopisteen kautta (uimahallin sisääntuloaula)
  • Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua
  • Kaikki AC Oulun pääsylipuista täältä>>
  • Maksuvälineenä anniskelualueilla, lippuluukuilla ja osassa kioskeista käy myös pankkikortti
  • Varmin ja nopein tapa asioida on käteinen tasarahalla
  • Alennuksiin oikeuttavat todistukset on esitettävä joka kerta
  • Ei sateenvarjoja stadionalueelle

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko