Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Terveystalo PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

Ihkun otteluennakko: panokset kovenee!

13.9.2019 20:26 Ennakko

 

AC Oulu ja Turun Palloseura iskevät yhteen lauantaina klo 15.00 Raatissa.Miika Koskela nähdään AC Oulun kokoonpanossa lauantaina (Kuva: Elias Mustonen)

 

Ennen kauden alkua moni osasi odottaa syyskuun puoliväliin kovia panoksia joukkueiden välille. Panoksia lauantaina siis riittää, mutta syy on taatusti monelle yllätys.

 

AC Oulun kausi on, kuten tiedetään, ollut erittäin haasteellinen. Se pelaa loppukaudella sijoista 6-10. Sarjapaikan säilyttäminen on luonnollisesti minimitavoite. TPS on sarjassa toisena ja tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että turkulaiset nähdään jälleen karsintaotteluissa. Viime vuonna KPV tiputti raitapaidat Ykkösen.

 

Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana kaksi kertaa. Molemmat ottelut ovat päättyneet TPS:n voittoon - joukkue on ollut historian saatossa AC Oululle todella vaikea pala purtavaksi, mutta uusi päivä on aina uusi mahdollisuus - siitä lähtökohdasta kotijoukkueen täytyy ammentaa.

 

Tällä viikolla AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen on nähty aikaisempaa useammin joukkueen harjoituksissa valmennusryhmän tukena.

 

 

ENNAKKOKOMMENTIT

- Tällä viikolla olen siis ollut mukana harjoituksissa ja palavereissa. Palavereissa olen ollut myös pelaajien kanssa. Toivottavasti olen voinut auttaa tässä tilanteessa sekä valmentajia, että pelaajia eli koko joukkuetta. Nyt täytyy puhaltaa entistä enemmän yhteen hiileen, Heikkinen kommentoi.

KOKOONPANOTILANNE

Pelikieltoa kärsivät Fugo Segawa ja Venicio Ferreira. Loukkaantumisista pitkään kärsinyt Samuel Kurttila hakee pelituntumaa OLS:n paidasta. Nuoret miehet Miika Koskela ja Lasse Ikonen ovat palanneet maajoukkuetehtavistä ja ovat käytettävissä. Toinen heistä nähdään avauskokoonpanossa asti!

LISÄTIETOJA

AC Oulu - TPS
Lauantaina 14.9. klo 15.00
Raatin stadion

 

Ennakkoon edullisemmin - osta lippusi täältä

 

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua, anniskelualueilla Happy Hour.

 

Otteluisäntänä CODEMATE

 

SAAVU AJOISSA JA SUOSI ENNAKKOLIPPUJA!

 

Ottelutapahtumien järjestelyt muuttuvat

 

1) Sisäänpääsy
Sisäänpääsy stadion-alueelle tapahtuu vain pääkatsomon kaupungin päädyn portista (pl. VIP, media, noudettavat liput, jotka edelleen uimahallin ala-aulan infosta)

2) Lipunmyynti ja hinnat
Stadion on jatkossa yksi kokonaisuus eli aurinkokatsomoa ja pääkatsomoa ei eritellä. Lisätietoja alennetuista lippujen hinnoista: https://acoulu.fi/lipunmyynti/

3) Vaikutus kausikorttilaisille
Loppukauden ajan pääkatsomon kausikorteilla yksi kaveri mukaan veloituksetta. (Ei koske VIP-kortteja ja kaverin tulee kuulua samaan hintaryhmään! Myös erotuksen maksaminen on mahdollista. Esim. erityisryhmän kausikortilla saa 10 euron alennuksen aikuisten 12 euron lipusta. Erotukseksi jää siis 2 euroa.)

Aurinkokatsomon kausikorteilla sisäänpääsy normaalisti yhdelle hengelle, mutta sisäänpääsy pääkatsomon portista.

4) Paikat pääkatsomossa
Pääkatsomon kausikorttilaisten paikat on merkitty tarroilla. Muille paikoille saa istua vapaasti.

Peliä saa edelleen seurata myös aurinkokatsomosta! Palvelut aurinkokatsomoon katsotaan ottelukohtaisesti.

LIVESTREAM

Veikkaus
© 2020 AC Oulu.
Miesten Ykkönen