Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Codemate PEAB Juhan Auto LVI-Urakointi Ylitalo Ville Puukka Kraton Temrex OMP Group UKI Arkkitehdit Moku Allin matala Go On Oulu H2O Oulun Energia PLC

Ihkun otteluennakko: Kotiavaus ja kärkikamppailu Raatissa lauantaina

10.5.2019 19:30 Ennakko

 

AC Oulu on aloittanut kautensa kahdella vierasvoitolla Kotkassa ja Kajaanissa. Kahdesti vastustajiaan on kouluttanut myös lauantain vieras FC Haka, joten Laivastonsinisten kotiavauksessa Raatissa nähdään kärkikamppailu. Ottelu pyörähtää käyntiin kello 17:00.AC Oulu suosittelee tulemaan paikalle ajoissa

 

AC Oulun sarjakausi Ykkösessä on käynnistynyt tuloksellisesti erinomaisesti. Joukkue haki noin kaksi viikkoa sitten kauden avauksessaan voiton KTP:stä Kotkassa ja viime maanantaina oululaisryhmän paremmakseen sai todeta AC Kajaani. Huomion arvoista on, että Laivastonsinisten oma maali on varjeltunut tyystin, kun puolustuspelaaminen on ollut korkealla tasolla heti alkumetreillä ja alakerran takana maalivahti Juhani Pennanen on ollut itse varmuus.

 

Viimeisimmässä ottelussa Kajaanissa sankariksi nousi Jere Aallikko, joka viimeisteli AC Oulun molemmat osumat 0–2-vierasvoitossa. Imatralaislähtöisen keskikenttäpelaajan lisäksi muun muassa laitahyökkääjä Loorents Hertsi on säväyttänyt ja maalintekopaikkoja hänellä on ollut reilusti, mutta toistaiseksi pallo on löytänyt tiensä verkkoon kertaalleen. Alakerrassa muun muassa brassitoppari Venicio Ferreira on loistanut voittamalla pääpalloja ja pelaamalla vahvasti puolustuslinjassa.

 

FC Haka on niin ikään aloittanut kautensa kahdella voitolla. Molemmat ottelunsa Haka on pelannut kotikentällään Valkeakoskella ja avauskamppailussa kaatui TPV numeroin 1–0. Toisessa kamppailussa nähtiin reilusti maaleja, kun isäntä murjoi KTP:tä ja voitti kamppailun lopulta 6–3-lukemin. Oulun kohtaaminen on joukkueelle kuitenkin selkeästi kovin testi tähän saakka.

 

Lauantain vieraiden avauskamppailussa vaihtopenkillä ollut Ville Starck pääsi KTP-taistossa irti ja kiitti heti vastuusta täräyttämällä pallon kahdesti nuottaan. Puolustajana pelaavalle miehelle maalit eivät ole olleet arkipäivää, sillä kuudella edellisellä kaudella niitä oli syntynyt kolme kappaletta ­– kaikki tosin viime kaudella.

 

AC Oulun ja Hakan ottelusta on odotettavissa vauhdikas kamppailu, sillä kumpikaan joukkue ei ole tottunut peruuttelemaan. Viihdettä on siis lauantain kärkikamppailussa Raatissa kello 17:00 takuulla tarjolla!

ENNAKKOKOMMENTIT

– Keskisektori heillä on todella vahva, siellä löytyy useampi eri hyökkäyspelivariaatio ja he puolustavat todella kurinalaisesti. Hyvin valmennettu joukkue, antaa AC Oulun vastuuvalmentaja Mika Lähderinne tunnustusta Hakan suuntaan.

 

– Pallollisessa pelaamisessa tarvitaan huolellisuutta ja pyritään löytämään ne heikkoudet, joita jokaisella joukkueella on ja käyttämään niitä hyväksi.

 

– Halutaan tehdä Raatista sellainen kotilinnoitus, että sieltä ei ole pisteitä helpolla haettavissa. Hyvillä fiiliksillä, kun kova joukkue tulee vastaan. Hyvää tulosta lähdetään hakemaan, kommentoi puolestaan pirteästi AC Oulun hyökkäyksessä esiintynyt Hertsi.

KOKOONPANOTILANNE

Kotijoukkueen kokoonpanossa ei poissaoloja.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - FC Haka
lauantaina 11.5. klo 17.00
Raatin stadion

 

Lue lisätietoja AC Oulun ottelutapahtumasta!

 

Ennakkoon edullisemmin - osta lippusi täältä

 

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua, anniskelualueilla Happy Hour.

 

Otteluisäntänä RAMBOLL

 

SAAVU AJOISSA JA SUOSI ENNAKKOLIPPUJA!

LIVESTREAM
ACO TV


Veikkaus
© 2020 AC Oulu.
Miesten Ykkönen