Ennakko Edustus

AC Oulu saa vieraakseen tappioitta koko kauden tahkonneen sarjakärki Hakan. #EmmeKiusaa kampanjan teemaotteluun on vapaa pääsy kaikilla alle 16-vuotiailla. AC Oulun kokoonpanoon nouseen 16-vuotiaat huippulupaukset Miika Koskela ja Lasse Ikonen.

Teemu Tainion luotsaama Haka on pelannut satumaisen kauden. Se johtaa sarjaa ylivoimaisesti ennen toisena olevaa Turun Palloseuraa. Valkeakoskilaisten nousu Veikkausliigaan on enää viimeistä sinettiä vaille valmis.

Haka on kärsinyt koko kaudella pistemenetyksiä vain kaksi kertaa – sarjan molemmat AC:t eli Oulu ja Kajaani ovat onnistuneet kotikentillään tasaamaan pisteet Hakan kanssa.

Kuten tiedetään, AC Oulun kausi on ollut lähes vastakohta lauantain vieraisiin verrattuna. Lauantaina joukkue lähtee otteluun niin selkeästi altavastaajan roolissa, että sen ainoa keino saada pisteitä on yllättää Haka – siihen joukkueella on kaikesta huolimatta palaset olemassa. Onnistumisen täytyy olla 100 prosenttinen.

Ottelu toimii samalla #EmmeKiusaa kampanjan teemaotteluna. AC Oulun ja pääyhteistyökumppani Kratonin hallinnoima kampanja on ollut menestys ja suuri määrä yhteistyökumppaneita mahdollistavat teemaotteluun ilmaisen sisäänpääsyn kaikille alle 16-vuotiaille.

Kommentit

– Hienoa saada nuoret miehet mukaan. Heitä todella tarvitaan, koska kokoonpanotilanne on tiukka. Haka on vetänyt uskomattoman kauden ja me päästään haastamaan heidät kotikentällä, jossa saldo on mitä on. Näen, että tämä on myös mahdollisuus monella tavalla. Meidän pitää uskaltaa laittaa sarjakärki ahtaalla, olla todella aggressiivisia ja niin edelleen, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kommentoi.

Kokoonpanotilanne

AC Oulun kokoonpanossa nähdään siis kaksi oululaista huippulupausta, kun farmiseura OLS:sta mukaan liittyvät 16-vuotiaiden maajoukkuemiehet Miika Koskela ja Lasse Ikonen. Molemmat miehet ovat Oulun ja Oulun alueen juniorityön tuotoksia. Sivussa kokoonpanosta ovat loukkaantumisista kärsivät David Ramadingaye ja Fugo Segawa.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko