Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Terveystalo PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

Ihkun otteluennakko: AC Oululla sunnuntaina kasvojen pesun paikka

1.6.2019 17:20 Ennakko

 

AC Oulu kohtaa sunnuntaina kotikentällä MyPa:n klo 18.30 alkavassa Ykkösen ottelussa. Kaksi 1-0-tappiota peräkkäin kärsineellä kotijoukkueella on kasvojen pesun paikka.AC Oulun täytyy nostaa pelaamisensa tasoa (Kuva: Elias Mustonen)

 

AC Oulu saalisti neljästä ensimmäisestä ottelusta kymmenen pistettä kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä. Kaksi viimeisintä ottelua ovat päättyneet TPS:lle ja MuSa:lle 1-0 ja pisteitä ei ole Laivastonsinisten sarakkeeseen lisätty. Vaikka molemmissa otteluissa on ollut runsaasti parannettavaa, on AC Oulu luonut tarpeeksi paikkoja jopa voittoihin asti - viimeistely on ontunut kuitenkin pahemman kerran. Kahdesta takaiskusta huolimatta, puolustus on toiminut vähintäänkin kohtuullisesti, mutta siinäkin on tietysti parannettavaa.

 

Vierasjoukkue MyPa on legendaarinen suomalainen jalkapalloseura, joka muistetaan pääsarjasta 24 vuoden ajalta. Seuran palkintokaapista löytyy yksi Suomen Mestaruus ja kolme Suomen Cupin voittoa. MyPa ajautui taloudellisiin vaikeuksiin 2010-luvulla ja lopulta kaudelle 2015 siltä evättiin liigalisenssi ja seura päätyi konkurssiin. Uuden yhdistyksen turvin, se on tehnyt nousua aina Kolmosen ja Kakkosen kautta täksi kaudeksi Ykköseen saakka.

 

Seurat ovat kohdanneet aikoinaan virallisissa merkeissä kuusi kertaa, joista MyPa on voittanut kaksi ja neljästi on päädytty tasapeliin. Sunnuntaina AC Oululla olisi siis maukas paikka ottaa ensimmäinen täysi pistepotti.

 

MyPa aloitti kautensa todella heikosti - neljästä ensimmäisestä ottelusta saldona oli neljä tappiota. Kahdessa edellisessä ottelussa myllykoskilaiset ovat voittaneet MuSa:n ja pelanneet tasapelin KTP:n kanssa, joten joukkueen iskukyky on selvästi nousujohteinen.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Haavat on nyt nuoltu ja sunnuntaina lähdetään uudella innolla. Jokaisen pelaajan pitää nostaa tasoaan ja sitä kautta homma lähtee varmasti rullaamaan jälleen paremmin. Koko joukkue toivoo ja tarvitsee kannustusta katsomosta, kapteeni Lassi Nurmos kommentoi.

KOKOONPANOTILANNE

David Ramadingaye on edelleen varmuudella poissa kokoonpanosta. Miehen jalkavaiva ei ole vielä parantunut pelikuntoon.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - MyPa
Sunnuntaina 2.6. klo 18.30
Raatin stadion

 

Lue lisätietoja AC Oulun ottelutapahtumasta!

 

Ennakkoon edullisemmin - osta lippusi täältä

 

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua, anniskelualueilla Happy Hour.

 

Otteluisäntänä OSAO

 

SAAVU AJOISSA JA SUOSI ENNAKKOLIPPUJA!

LIVESTREAM
ACO TV


Veikkaus
© 2020 AC Oulu.
Miesten Ykkönen