Ennakko Edustus

AC Oulun taival Ykkösessä jatkuu TPV:n vieraana Tammelan stadionilla perjantaina klo 18.30. Ottelu näytetään suorana lähetyksenä Wingerissä.

Tampereella on loppuviikon aikana käynnissä melkoiset jalkapallokarnevaalit, kun Huuhkajat kohtaavat EM-karsintaotteluissa Ratinan stadionilla torstaina Kreikan ja sunnuntaina Italian – perjantaina Tammelassa kohtaavat Ykkösen ottelussa AC Oulu ja TPV.

Perjantaina taistellaan isoista pisteistä, sillä molemmat joukkueet haluavat taatusti pitää eron tai kasvattaa sitä sarjassa viimeisenä olevaan Myllykosken Palloon. AC Oululla pisteitä on kasassa 20, TPV:llä 15 ja MyPa:lla 12.

Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana kaksi kertaa. Ensimmäinen kohtaaminen alkukaudella Tammelassa oli AC Oulun näytöstä – voitto irtosi lukemin 3-0. Toinen matsi Raatissa oli maali-iloittelua, joka päättyi lopulta tasatulokseen 3-3.

Kommentit

– Toivottavasti Tammelassa on yleisöä, kun kaupunki on täynnä jalkapalloihmisiä. TPV on vahva kotijoukkue, jonka peli perustuu vahvaan yhteiseen tekemiseen. Meillä on hyviä muistoja heitä vastaan tältä kaudelta – hyökkäyspäästä ennen kaikkea. Viime ottelussa puolustimme Hakaa vastaa hyvin, joten siitä on jatkettava ja sitten pitää löytää keinoja hyökkäyspäässä, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

Kokoonpanotilanne

Kokoonpanosta sivussa on loukkaantunut David Ramadingaye. Fugo Segawa puolestaan tekee paluun. Viime ottelussa debyytin tehneet Miika Koskela ja Lasse Ikonen ovat maajoukkuetehtävissä, joten nuoria miehiä ei myöskään nähdä kokoonpanossa.