Ennakko Edustus

Ykkösen sarjakauden alkuun on aikaa kolme viikkoa. AC Oulu ja FF Jaro iskevät yhteen harjoitusottelussa Heinäpään tekonurmella lauantaina klo 18.15 alkaen.

AC Oulu hankki tällä viikolla riveihinsä paluumuuttaja Juho Mäkelän. Maalipyssyn debyytti on edessä lauantaina nostalgisissa tunnelmissa, kun joukkue siirtyy Heinäpään jalkapallohallista, legendaariselle Heinäpään tekonurmelle.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvan talven aikana kertaalleen, kun AC Oulu haki Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa 3-1-vierasvoiton Pietarsaaren Tellushallista. Tässä vaiheessa pietarsaarelaisten joukkueen rakentaminen oli kuitenkin pahasti vaiheessa, joten lauantaina on lupa odottaa kahden todella tasaväkisen joukkueen kohtaamista.

Ottelu alkaa pidemmän lämmittelyajan vuoksi 18.15 eli 15 minuuttia alkuperäistä suunnitelmaa myöhemmin.

Kommentit

– Mielenkiinnolla odotan Jaron kohtaamista. Vastassa on yksi kesän nousijaehdokkaista, joka on vahvistunut edellisen kohtaamisen jälkeen muutamalla todella nimekkäällä laatupelaajalla. Lisäksi pääsemme ulos pelaamaan, joka tuo oman mausteensa peliin. Terveystilanne on hyvä, vaikka usealla pelaajalla on vielä sisäänajo-vaihe käynnissä loukkaantumisten jälkeen. Oman pelin kehittäminen ja erilaiset kokeilut ja variaatiot ovat edelleen kaiken keskiössä, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kertoo.

Kokoonpanotilanne

Kokoonpanon ulkopuolella on ainoastaan jalkavammasta kärsivä Pekka Welling.