Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Codemate PEAB Juhan Auto LVI-Urakointi Ylitalo Ville Puukka Kraton Temrex OMP Group UKI Arkkitehdit Moku Allin matala Go On Oulu H2O Oulun Energia PLC

Ihkun otteluennakko: AC Oulu hakee kotivoittoa lauantaina TPV:n kustannuksella

5.7.2019 17:48 Ennakko

 

AC Oulu ja TPV kohtaavat Ykkösen ottelussa lauantaina klo 17.00 Raatissa. Joukkueiden edellinen kohtaaminen kuluvalla kaudella Tammelassa päättyi AC Oulun 3-0-voittoon.Tätä riemua toivotaan lisää lauantaina Raatissa (Kuva: Elias Mustonen)

 

Kauden tässä vaiheessa moni ajatteli AC Oulun löytyvän Ykkösen sarjakärjestä. AC Oulun nimi komeilee kylläkin sarjan piikkipaikalla, mutta Laivastonsinisten lippua on toistaiseksi korkeimmalle heiluttanut AC Oulun Akatemia, joka lähti kesätauolle Pohjois-Suomen Kolmosen ykköspaikalta.

 

Edustusjoukkueen kausi on ollut haastavampi. Tällä hetkellä joukkue löytyy sarjasta sijalta kuusi. Eroa vakuuttavaa kautta pelaavaan sarjakärki Hakaan on jo paljon, mutta kakkospaikkaan on yhä täydet mahdollisuudet. Tavoite vaatii toki pistetilin karttumista loppukaudella alkukautta tiheämpään tahtiin, mutta joukkueessa on kaikki palaset tähän olemassa - nyt tarvitaan onnistumisia ja itseluottamus tappiin.

 

Lauantain vieraat löytyvät sarjassa kotijoukkuetta yhden pykälän alempaa, mutta eroa on kuusi pistettä. TPV ja AC Oulu ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kertaalleen Tammelan stadionilla. AC Oulu vei ottelun puhtaasti nimiinsä lukemin 3-0. AC Oulun maalit merkittiin Venicio Ferreiralle, David Ramadingayelle sekä Jere Aallikolle.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Todella kovan ottelutahdin jälkeen oli hyvä saada ehjä ja täyspitkä treeniviikko alle. Yhteisiä kokemuksia on saatu lisää ja sen puolesta mitä joukkue on harjoituskentällä esittänyt, niin voin sanoa että hyvältä näyttää. Vastassa meillä on työteliäs ja hyvä joukkue, jonka runko on ollut pitkään kasassa. Lauantaina täytyy onnistua monessa asiassa erityisen hyvin, mutta tottakai voittoa lähdetään hakemaan, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kommentoi.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulun kokoonpanotilanne alkaa näyttää paremmalta. Sivussa ovat edelleen Driton Shala ja Konstantin Belov. Uutena miehenä sairaslomalle joutuu Samuel Kurttila, mutta esimerkiksi brassitoppari Venicio Ferreira on jo Ojasen käytettävissä.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - TPV
Lauantaina 6.7. klo 17.00
Raatin stadion

 

Lue lisätietoja AC Oulun ottelutapahtumasta!

 

Ennakkoon edullisemmin - osta lippusi täältä

 

Portit ja palvelut avautuvat tunti ennen ottelua, anniskelualueilla Happy Hour.

 

Otteluisäntänä TECHNOPOLIS

 

SAAVU AJOISSA JA SUOSI ENNAKKOLIPPUJA!

LIVESTREAM
ACO TV

Veikkaus
© 2020 AC Oulu.
Miesten Ykkönen