Ennakko Edustus

AC Oulu hakee balsamia haavoille kotiottelussa torstaina kello 18.30 alkaen. Vastaan Raatin stadionille juoksee Ykkösen kauden positiivisin yllättäjä Musan Salama.

AC Oulun kausi on ollut todellista tervanjuontia. Laivastonsiniset lähtivät kauteen kovin odotuksin, mutta hyvä alun jälkeinen lukko ei ole ottanut auetakseen. Joukkue on voittanut neljä ottelua maalierolla 9-0, joten voittopelit ovat olleet selvää kauraa. Tasapeliin on päädytty viisi kertaa. Viidessä tappiossa huomionarvoista on se, että kaikki tappiot ovat tulleet yhden maalin erolla ja peräti neljä on päättynyt vastustajalle 1-0-lukemin.

Torstaina AC Oulu haluaa palata takaisin voittojen tielle, mutta helppoa se ei tule olemaan. Musan Salama on ollut alkukauden ehkä suurin positiivinen yllättäjä, sillä sarjanousija on kerännyt 14 ottelusta 21 pistettä eli neljä enemmän kuin AC Oulu. Porilaisten tehomiehenä on häärinyt japanilaishyökkääjä Taiki Kagayama, joka iski myös ottelun ainokaisen Porissa, kun joukkueet edellisen kerran kohtasivat.

Kommentit

– Minun on pakko todeta, että joukkue harjoittelee ja on harjoitellut jälleen koko viikon todella hyvin. Kaikki tekevät asioita hyvin ja siksi tuntuu erikoiselta että peleissä ei tule tulosta. TPS-pelistä voi oppia sen, että omaa peliä ei saa kadottaa, kuten toisella jaksolla kävi. Aloimme pyrkimään liian nopeisiin ratkaisuihin ja sitten menetimme pallon ja vaikeudet alkoivat. MuSa on sarjan paras erikoistilannejoukkue ja vahva myös vastahyökkäyksissä. Otteluissa tulee helposti toista sataa menetystä, mutta meidän tulee huolehtia että menetykset tulevat riittävän lähellä heidän maalia ja sitten pitää voittaa pallo taas nopeasti itselle ja muutama kerta ei menetä ollenkaan vaan tehdään maaleja, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen ennakoi.

Kokoonpanotilanne

Torstaina pelikieltoa kärsii Felix Orishani, kun taas Alberto Alvarado Morin palaa pelikiellosta. Telakalla ovat Samuel Kurttila, Konstantin Belov ja Driton Shala

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko
Otteluennakko