Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Terveystalo PEAB Juhan Auto Ville Puukka Kraton Temrex Moku Allin matala Go On Oulu H2O PLC

Ihkun otteluennakko: AC Oulu haastaa TPS:n Turussa lauantaina

12.7.2019 20:44 Ennakko

 

TPS isännöi AC Oulua Veritas stadionilla lauantaina klo 17.00 alkavassa ottelussa. Kisastudio pidetään tuttuun tapaan Wingerissä.Juho Mäkelältä odotetaan lisää maaleja lauantaina (kuva: Elias Mustonen)

 

AC Oululla on lauantaina edessään tiukka paikka Turun Veritas stadionilla, kun se kohtaa sarjakakkosena majailevan Turun Palloseuran klo 17.00 alkavassa ottelussa. Laivastonsinisille käy ottelusta ainoastaan kolme pistettä, mikäli se aikoo vielä haastaa TPS:n sarjan kakkospaikasta.

 

Lauantain ottelun jälkeen joukkueet ovat tahkonneet Ykköstä 14 ottelua, joten sarja ylittää puolivälin krouvin. Piste-eroa joukkueiden välillä on 11 pistettä. Kilpakumppanit ovat kohdanneet kuluvan kauden aikana kertalleen, kun TPS teki AC Oulun verkkoon kauden ensimmäisen takaiskun Raatissa pelatussa ottelussa - se riitti turkulaisille 1-0-vierasvoittoon.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Kokoonpanotilanne on hyvä ja kilpailua pelipaikoista on pitkästä aikaa oikein urakalla. Joukkue on treenannut koko ajan hyvin ja toivottavasti palkinto odottaa vaikeasta kaudesta huolimatta. Vastus lauantaina on parhaasta päästä ja TPS on virittänyt konettaan koko ajan paremmaksi - maaleja on syntynyt ja Espinoza ja kumppanit ovat hyvässä vireessä. Haastetta siis riittää, mutta kaikki jätetään kentälle ja sen pitää riittää, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

KOKOONPANOTILANNE

Alberto Alvarado Morin kärsii ottelussa pelikieltoa. Loukkaantuneina sivussa ovat Samuel Kurttila ja Konstantin Belov.

LISÄTIETOJA

TPS - AC Oulu

Lauantaina 13.7. klo 17.00
Veritas stadion

 

Ottelu näytetään Wingerissä (Aleksanterinkatu 21) klo 16.45 alkaen.

LIVESTREAM

Veikkaus
© 2020 AC Oulu.
Miesten Ykkönen