Ennakko Edustus

TPS isännöi AC Oulua Veritas stadionilla lauantaina klo 17.00 alkavassa ottelussa. Kisastudio pidetään tuttuun tapaan Wingerissä.

AC Oululla on lauantaina edessään tiukka paikka Turun Veritas stadionilla, kun se kohtaa sarjakakkosena majailevan Turun Palloseuran klo 17.00 alkavassa ottelussa. Laivastonsinisille käy ottelusta ainoastaan kolme pistettä, mikäli se aikoo vielä haastaa TPS:n sarjan kakkospaikasta.

Lauantain ottelun jälkeen joukkueet ovat tahkonneet Ykköstä 14 ottelua, joten sarja ylittää puolivälin krouvin. Piste-eroa joukkueiden välillä on 11 pistettä. Kilpakumppanit ovat kohdanneet kuluvan kauden aikana kertalleen, kun TPS teki AC Oulun verkkoon kauden ensimmäisen takaiskun Raatissa pelatussa ottelussa – se riitti turkulaisille 1-0-vierasvoittoon.

Kommentit

– Kokoonpanotilanne on hyvä ja kilpailua pelipaikoista on pitkästä aikaa oikein urakalla. Joukkue on treenannut koko ajan hyvin ja toivottavasti palkinto odottaa vaikeasta kaudesta huolimatta. Vastus lauantaina on parhaasta päästä ja TPS on virittänyt konettaan koko ajan paremmaksi – maaleja on syntynyt ja Espinoza ja kumppanit ovat hyvässä vireessä. Haastetta siis riittää, mutta kaikki jätetään kentälle ja sen pitää riittää, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

Kokoonpanotilanne

Alberto Alvarado Morin kärsii ottelussa pelikieltoa. Loukkaantuneina sivussa ovat Samuel Kurttila ja Konstantin Belov.