Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Codemate PEAB Juhan Auto LVI-Urakointi Ylitalo Ville Puukka Kraton Temrex OMP Group UKI Arkkitehdit Moku Allin matala Go On Oulu H2O Oulun Energia PLC

Ihkun otteluennakko: AC Oulu haastaa Hakan vieraskentällä

28.6.2019 18:34 Ennakko

 

AC Oulu matkustaa Ykkösen ylivoimaisen kärkijoukkue Hakan vieraaksi lauantaina. Ottelun kisastudio tuttuun tapaan Wingerissä klo 17.00 alkaen.Loorents Hertsi on ollut vaarallinen koko alkukauden (Kuva: Elias Mustonen)

 

Haka ja AC Oulu lähtivät kauteen kovin tavoittein, sillä molemmat seurat ilmoittivat ainoaksi tavoitteeksi sarjanousun. Valkeakoskilaiset ovat pelanneet upean alkukauden Teemu Tainion johdolla - se johtaa sarjaa tappioitta, kun 11 peliä on takana. Ainoat pistemenetykset ovat tulleet vierastasureiden muodossa AC Oululta ja AC Kajaanilta.

 

AC Oulun kausi on ollut tähän saakka epävakaa - hyvä alkukausi on muuttunut maaliteko-ongelmien kautta vaikeaksi. Joukkue taistelee kuitenkin yhä sarjan kakkostilasta ja lauantaina on kovasta haasteesta huolimatta mahdollisuudet kartuttaa pistepussia. 

 

Joukkueet ovat siis kohdanneet kertaalleen kuluvan kauden aikana, kun Haka vieraili Raatissa toukokuun puolivälissä. Tuolloin ottelu päättyi 0-0-tasapeliin.

ENNAKKOKOMMENTIT

- Omaa peliä kehitetään ja lähdetään pilaamaan Hakan juhlat. Joukkueessa on hyvä fiilis ja viime ottelun karmea pettymys käännetään entistä suuremmaksi voitontahdoksi, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kommentoi.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulu saa kaivattua leveyttä kokoonpanoon, kun Aleksi Gullsten ja Aapo Heikkilä ovat jälleen pelikuntoisia. Venicio Ferreira on mahdollisesti mukana viikon päästä lauantaina pelattavassa kotiottelussa. 

LISÄTIETOJA

Haka - AC Oulu

Lauantaina 29.6. klo 17.00
Tehtaan kenttä

 

Ottelu näytetään Wingerissä (Aleksanterinkatu 21) klo 16.45 alkaen.

LIVESTREAM
ACO TV

Veikkaus
© 2020 AC Oulu.
Miesten Ykkönen