Ennakko Edustus

AC Oulu matkustaa Ykkösen ylivoimaisen kärkijoukkue Hakan vieraaksi lauantaina. Ottelun kisastudio tuttuun tapaan Wingerissä klo 17.00 alkaen.

Haka ja AC Oulu lähtivät kauteen kovin tavoittein, sillä molemmat seurat ilmoittivat ainoaksi tavoitteeksi sarjanousun. Valkeakoskilaiset ovat pelanneet upean alkukauden Teemu Tainion johdolla – se johtaa sarjaa tappioitta, kun 11 peliä on takana. Ainoat pistemenetykset ovat tulleet vierastasureiden muodossa AC Oululta ja AC Kajaanilta.

AC Oulun kausi on ollut tähän saakka epävakaa – hyvä alkukausi on muuttunut maaliteko-ongelmien kautta vaikeaksi. Joukkue taistelee kuitenkin yhä sarjan kakkostilasta ja lauantaina on kovasta haasteesta huolimatta mahdollisuudet kartuttaa pistepussia.

Joukkueet ovat siis kohdanneet kertaalleen kuluvan kauden aikana, kun Haka vieraili Raatissa toukokuun puolivälissä. Tuolloin ottelu päättyi 0-0-tasapeliin.

Kommentit

– Omaa peliä kehitetään ja lähdetään pilaamaan Hakan juhlat. Joukkueessa on hyvä fiilis ja viime ottelun karmea pettymys käännetään entistä suuremmaksi voitontahdoksi, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kommentoi.

Kokoonpanotilanne

AC Oulu saa kaivattua leveyttä kokoonpanoon, kun Aleksi Gullsten ja Aapo Heikkilä ovat jälleen pelikuntoisia. Venicio Ferreira on mahdollisesti mukana viikon päästä lauantaina pelattavassa kotiottelussa. 

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko