Ennakko Edustus

AC Oulu ja FC Haka kohtaavat Laivastonsinisten heinäkuun ainoassa kotiottelussa legendaarisen Valkeakosken Hakan. Lauantain kamppailu vihelletään käyntiin Raatissa klo 15.00.

Joukkueet löytyvät sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta viisi ja kuusi. Haka on oululaisia yhden pisteen edellä, joten tässäkin mielessä kyseessä on erittäin tärkeä ottelu, sillä molemmat tavoittelevat taatusti paikkoja tasaisen sarjan kärkipäässä.

Kauden ensimmäinen kohtaaminen Tehtaan Kentällä oli AC Oulun kauden heikoin esitys ja kotijoukkue veikin pisteet numeroin 2-0. Mika Lähderinteen suojateilla täytyykin olla paljon hampaankolossa joukkueiden edellisestä mittelöstä.

Vierasjoukkue Hakan peräsimestä löytyy Suomen kentillä kaiken voittanut ja kokenut Keith Amrstrong aisaparinaan A-maajoukkuelegenda Teemu ”Tornion terrieri” Tainio. Kentän puolelta valkeakoskilaisilta löytyy nuorta intoa höystettynä muutamalla kokeneella pelimiehellä.

Kommentit

– Haka on perinteinen seura, jossa on muutamien vaikeampien kausien jälkeen näin sivusta seuranneena päästy jälleen eteenpäin. Heillä on erittäin kokenut valmennus ja sitä kautta selkeä pelitapa. Edellinen kohtaaminen Valkeakoskella oli meiltä kaikin puolin huono suoritus ja jokaisen täytyy näyttää vastustajalle missä mennään kun kotikentällä pelataan. Vaikka meillä on paljon poissaoloja, niin saamme jalkeille joukkueen jolla taatusti taistellaan kynsin hampain voitosta. Tämä peli on meille todella tärkeä! AC Oulun päävalmentaja Mikä Lähderinne alustaa.

Kokoonpanotilanne

AC Oulun joukkue on melkoisen siipirikkoinen – kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa loukkaantuneet Markus Heikkinen ja Topi Järvi. Pelikieltoa sovittavat David Ramadingaye ja HIFK-pelissä korttitilin täyteen saanut Konstantin Belov. Kapteeni Lassi Nurmos on jo joukkueen harjoitusvahvuudessa, mutta pelikunto ratkeaa vasta pelipäivänä. Farmiseura OLS:n pelaaja Alexander Jibrin pelasi keltapaidoissa perjantai-iltana tärkeässä Kakkosen ottelussa, joten miestä ei nähdä AC Oulun paidassa.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko