Ennakko Edustus

Haukiputaan Pallo ja AC Oulu pelaavat tulevana tiistai-iltana (19.7.) hyväntekeväisyysottelun Haukiputaan keskuskentällä. Ottelun järjestäjä on lastensuojelujärjestö Auta Lasta ry, ja ottelun tuotto lahjoitetaan erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten liikuntaprojektiin.

AC Oulun yhteistyöseuroihin lukeutuva HauPa pelaa tällä kaudella miesten Kakkosessa. Joukkueen riveissä pelaavat muun muassa AC Ouluakin uransa aikana edustaneet maalivahti Juho Keskinen, Henri Hanhela ja Chijoke Festus sekä Veikkausliigastakin kokemusta omaava Haukiputaan oma poika Pekka Räisänen.

AC Oululle ottelu tulee hyvään paikkaan, sillä seuraava sarjapeli on edessä vasta 27. heinäkuuta. AC Oulun joukkueesta erityisesti nuori Lassi Nurmos pääsee tiistaina mieluisaan paikkaan, sillä laitapakki on HauPan kasvatti ja asuu edelleen Haukiputaalla.

Auta Lasta ry tekee työtä lapsen ja nuoren parhaaksi, sekä perheiden tukemiseksi. Auta Lasta ry on vuonna 1969 perustettu lastensuojeluyhdistys, jonka palvelukeskus Heinäsalmi sijaitsee Oulun Hietasaaressa. Auta Lasta ry on voittoa tavoittelematon, lapsille, nuorille ja perheille suunnattuja yleishyödyllisiä palveluja tarjoava lastensuojeluyhdistys.

Vuoden 2011 aikana Auta Lasta ry on laajentanut toimintaansa erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten liikuntaharrastukseen. Toiminta on keskitetty muun muassa erityiskouluihin sekä sijaishuollossa oleville lapsille ja perheille. Toiminta alkaa elokuussa koulujen alkaessa. Lapsille ja nuorille toiminta on maksutonta.

HauPan ja AC Oulun välinen ottelu alkaa Haukiputaan keskuskentällä tiistaina 19.7. klo 18.30. Pääsyliput otteluun maksavat viisi euroa. Tervetuloa!

(Toimitus)