Ennakko Edustus

AC Oulu aloittaa valmistautumisen tulevaan sarjakauteen harjoitusotteluiden merkeissä huomenna lauantaina, kun PK-37 Iisalmesta matkustaa vieraaksi Arina Areenalle. Ottelu vihelletään käyntiin klo 16:00.

Pitkät ja raskaat harjoitusviikot kuuluvat suomalaiseen jalkapallotalveen. Pelaajien, valmennuksen ja fanien kannalta harjoitusottelut ovat tervetulleita viikonlopputapahtumia. Peliä kehitetään ja pelaajia tarkkaillaan silmällä pitäen tulevaa sarjakautta.

AC Oulu lähtee otteluun suuren pelaajaringin kanssa – osa pelaajista pelaa vikonlopun aikana myös OLS:n A- ja B-junioreiden otteluissa. Täten varmistetaan kaikille riittävä määrä peliminuutteja.

Huomisesta ottelusta ovat varmuudella sivussa sopimuspelaajien osalta Matias Ojala ja Arttu Hinkula. Testipelaajista Patrice Ollo ei ole vielä pelissä mukana. Ottelussa pelaa AC Oulun väreissä paljon sopimuksettomia pelaajia kuten nuori maalivahti Tommi Lindholm, puolustajat Sami Hyvärinen, Teemu Lukkari sekä nuori Akseli Kalermo, nuori keskikentän Henri Mäkäräinen ja hyökkäyspään Aapo Heikkilä sekä Sami Karjalainen. FF Jarosta AC Ouluun siirtynyt Tommi Haanpää kirmaa ensimmäistä kertaa uuden kotiyleisön edessä.

– Mukava päästä pelaamaan! Olemme harjoitelleet hyvin ja keskittyneet ensimmäiset viikon pelin avaamiseen. Huomenna lähdemme tietysti kehittämään opittuja asioita – olen painottanut rohkeaa ja kehittävää pelaamista, mutta voittamaan täytyy oppia heti ensimmäisestä ottelusta ja tilanteesta lähtien, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

– Meillä on melko iso rinki tällä hetkellä ja joudumme vähän sumplimaan, mutta tärkeää on että kaikille, etenkin nuorille tulee paljon minuutteja – tulevat ne sitten meillä tai junnupeleissä. Varmaa on kuitenkin se, että kaikki saavat mahdollisuutensa näyttää osaamistaan pitkän talven aikana, Ojanen jatkaa.

Mielenkiintoinen peli on taatusti edessä, joten kaikki paikalle seuraamaan nuorten lupausten, testimiesten ja kokeneiden jyrien otteita. AC Oulu järjestää ottelusta liveseurannan omilla Facebook-sivuillaan. Facebookissa julkistetaan myös ottelun avauskoonpano huomenna aamupäivällä.

AC Oulu – PK-37
Lauantaina 19.1. klo 16:00
Arina Areena
Liput: 5 € (kausikorttilaiset ja alle 7-vuotiaat veloituksetta)
Ottelussa palvelee kahvio
Maksuvälineenä käyvät käteinen ja pankkikortti

Tervetuloa!