Katarauna Oulun Konttivuokraus OTC Nordic Lähitapiola Terveystalo Codemate PEAB Juhan Auto LVI-Urakointi Ylitalo Ville Puukka Kraton Temrex OMP Group UKI Arkkitehdit Moku Allin matala Go On Oulu H2O Oulun Energia PLC

Harjoitusottelut käyntiin – lauantaina isännöidään JS Herculesta Arina Areenalla

21.12.2018 15:53 Ennakko

 

AC Oulu kohtaa uuden kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa paikallisvastustaja JS Herculesin. Ottelu pelataan lauantaina Heinäpään jalkapallohallissa klo 14.30 alkaen. Peliaika on 2x35min. Liput otteluun ovat 3 euroa ja poikkeuksellisesti kaikilla AC Oulun kausikorteilla on vapaa pääsy.Alexander Jibrin ja kumppanit esiintyvät ensimmäistä kertaa kotiyleisölle uuden kauden merkeissä (Kuva: Elias Mustonen)

 

Vielä ennen Joulun viettoon siirtymistä oululaisella jalkapalloyleisöllä on mahdollista käydä katsomassa AC Oulun uuden kauden avaava harjoitusottelu, jossa kohdataan Kakkosessa pelaava JS Hercules. Paikallisvastustajan johdattaa Laivastonsinisiä vastaan uusi päävalmentaja Mikko Isokangas, joka vaikutti vielä viime kaudella AC Oulun valmennustiimissä.

 

AC Oulun pre-season on käynnistynyt jo tovi sitten ja harjoituksissa on nähty sopimuspelaajien lisäksi uusia miehiä antamassa näyttöjä valmennusjohdolle. Tässä harjoitusottelussa kokoonpanossa nähdään testipelaajista Oskari Rounaja (AC Kajaani), Mersad Vafae (FC Espoo), Juuso Liukkonen (PK-37), Santeri Ukkola (Hercules) sekä Arttu Heinonen (KuFu).

 

Kokoonpanossa on mukana myös Felix Orishani, jonka tilanteessa ei ole tapahtunut muutosta - oleskelu- ja työlupahakemukset ovat edelleen maahanmuuttoviraston käsittelyssä. Harjoituspeleissä hän voi kuitenkin esiintyä kentällä, sillä Palloliiton virallista pelilupaa ei tarvita.

 

AC Oulun sopimuspelaajista JS Herculesta vastaan eivät vielä esiinny Aapo Heikkilä, Alvarado Morin, Jere Aallikko, Fugo Segawa ja Joni Korhonen.

 

ENNAKKOKOMMENTIT

- Joulukuu on ollut hyvä lähtölaukaus kaudelle. Ollaan palautettu mieleen arjen rutiinit ja käyty läpi muutamia taktisia asioita. Jakso päätetään tähän harjoituspeliin, joka on varmasti ollut hyvä motivaattori joulukuun treeniviikoille, päävalmentaja Mika Lähderinne turinoi ottelun alla.

LISÄTIETOJA

Harjoitusotteluun on poikkeuksellisesti ilmainen sisäänpääsy kaikilla AC Oulun kauden 2019 kausikorteilla. Ensi vuoden puolella veloituksetta pääsee vain pääkatsomon kausikorteilla, aurinkokatsomon kausikorteilla liput puoleen hintaan. Pääsyliput maksavat 3€ ja ottelussa palvelee katsojia AC Oulun kioski.


Veikkaus
© 2020 AC Oulu.
Miesten Ykkönen