Ennakko Edustus

AC Oulun pelaa seuraavan harjoitusottelunsa huomenna lauantaina Kokkolassa, kun KPV isännöi laivastonsinisiä Kipparihallissa klo 16:00 alkavassa ottelussa.

Oululaisjoukkue pelasi edelliset harjoitusottelunsa keskiviikkona, kun se kohtasi kahdella eri joukkueella jenkkiryhmä PSC:n ja PSC U23:n. Tiivis ottelutahti jatkuu siis huomenna Kokkolassa, jossa laivastonsiniset ottavat mittaa sarjaporrasta alempana pelaavasta KPV:sta.

Vaikka valmistautuminen kauteen on vasta alkutekijöissä, haluaa AC Oulu pelinsä nopeasti hyvään jamaan. Kauden ensimmäisissä harjoitusotteluissa peruspelaaminen on ollut hyvää, mutta terävyyttä ja huolellisuutta tarvitaan vielä sekä puolustus- että hyökkäyspäässä.

Kommentit

– Meidän täytyy kehittyä askel kerrallaan. Yleisilme ensimmäisissä peleissä on ollut hyvää ja joukkue selvästi tietää mitä haemme. Pallo liikkuu kivasti ja rytmiä peliin on löytynyt jo tässä vaiheessa. Murtautumimisvaihe, viimeistely ja kokonaisvaltainen puolustaminen täytyy saada paremmaksi. Tässä vaiheessa virheetkin ovat sallittuja, kunhan niistä otetaan opiksi, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

Kokoonpanotilanne

Sopimuspelaajista sivussa ovat Antti Peura, Antti Uimaniemi ja Matias Ojala. Peuran kohdalla paluu kentille tapahtunee ensi viikolla. Tuore sopimuspelaaja Uimaniemi muuttaa uuteen kotikaupunkiin helmikuun aikana. Ojala on tällä hetkellä antamassa näyttöjä Veikkausliigajoukkue FF Jarolle.

 

Testipelaajista toppari Crispine Odula jatkaa näyttöjen antamista, mutta virolaispelaaja Aleksei Larin poistuu joukkueen vahvuudesta.

Seuraa heitä

Crispine Odula on on vaikuttanut hyvältä pelaajalta ensimmäisen viikon perusteella – miten mies pärjää Kokkolassa?