Ennakko Edustus

AC Oulun kotiottelut Raatissa jatkuvat heti perjantaina, kun vastaan asettuu IFK Mariehamn. Ottelu käynnistyy 17.5. klo 18.00 alkaen ja ovet avautuvat tuntia ennen ottelua. Kausikortit ja pääsyliput otteluun ovat myynnissä halvemmalla ennakkoon seurakaupasta. Ottelu on junnupeli ja kaikki alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi otteluun. Säätiedotus on luvannut pelin ajaksi todella lämmintä ja aurinkoa, joten tervetuloa nauttimaan mahtavasta perjantai-illasta Raattiin!

Viikko sitten korkattiin kotikausi paljon parjatulla Raatin nurmella, mutta helteet tekevät tällä viikolla tehtäväänsä ja nurmi on varmasti paremmassa kunnossa perjantaina. Vielä se ei ole ihan juhannuskunnossa, mutta kovaa vauhtia menossa parempaan.

Raatin stadion keskiviikkona 15.7.2024. Kuvaaja: Antsa.

IFK Mariehamn saapuu perjantaina vieraaksi Raattiin ja he ovat aloittaneet kauden vahvasti – varsinkin ennakoihin peilaten, kun saarelaiset veikattiin putoamiskamppailuun, mutta alkukauden suunta osoittaa muuta. Portugalilaisen Bruno Romaon luotsaama Grönvitt on ottanut kuudesta sarjamatsista kaksi voittoa sekä yhden tasurin ja he ovat sarjassa kahdeksantena seitsemällä pisteellä.

Saarelaisten leirissä ovat erityisesti onnistuneet Adam Larsson ja Tehe Olawale, jotka ovat paukuttaneet peräti seitsemän yhteensä IFK:n yhdeksästä maalista. Nämä pelaajat ovat varmasti merkittyjä oululaisvalmennuksen papereissa. Oululaiskatsojien mielenkiinto kohdistuu vierailijan paidassa pelaavaan entiseen Laivastonsiniseen pelaajaan Matias Ojalaan, joka jatkaa Etelä-Suomen kierrostaan IFK Mariehamnin riveissä.

AC Oulun kotiavauksessa viikko sitten joukkue sai yhden pisteen plakkariin ja nyt on koossa kolme, mutta sarjasijoitus ei ole lähelläkään vielä tyydyttävää tasoa sen ollessa toiseksi viimeisenä taulukossa. Viimeksi Raatissa oululaisilla oli kaikki edellytykset ottaa kolme pistettä, mutta palloa ei vaan saatu reppuun tarpeeksi monta kertaa. Joukkue pystyi luomaan hyvin maalipaikkoja, mutta huono tuuri vaivasi viimeistelyssä. Niinhän sitä sanotaan, että onni on ansaittava ja työteliäs oululaisnippu sen jossain kohtaa varmasti ansaitseekin. Se on vain ajan kysymys. Toivottavasti jo perjantaina kotona, jonka jälkeen olisi helpompi jälleen hypätä vieraspelireissulle.

Valmennustiimi AC Oulu – Gnistan ottelussa. Kuvaaja: Iitu Lehtonen.

Luonne on kyky elää omien periaatteidensa sekä arvojensa mukaan. Omat periaatteet ja arvot tulee näkyä aina, ja olla ylpeä niistä. Nämä asiat kun näkyvät tulee tulos myös, joka oli jo todella lähellä Gnistania vastaan. Tämä joukkue ja sen pelaajat pystyvät tekemään paljon. Nyt perjantaina tärkeintä on noudattaa omia periaatteita sekä arvoja ja tehdä mitä tuloksen tekeminen vaatii. Todella kova työnteko on aina minimi.

Valmentaja Tuomas Silvennoinen

Perjantaina taistellaan jälleen voitosta kotitantereella. Kahdella edellisellä kaudella AC Oulu on ollut niskan päällä, mutta Grönvitt ei ole koskaan antanut pisteitä helpolla. Viime kaudella oululaiset johtivat jo kolmella maalilla kotiottelussa ja saarelaiset meinasivat tulla tasoihin, mutta jäivät maalin päähän. Viime vuosien kohtaamiset ovat olleet kaiken lisäksi maalirikkaita otteluita, joten perjantai-iltana voidaan odottaa todellista jännitysnäytelmää Raatissa.

AC Oulun riveistä varmasti poissa perjantain ottelusta ovat Jowin Radzinski ja Alexander Forsström.

Tule Raattiin kannustamaan AC Oulu voittoon! Alle 16-vuotiaat peliin ilmaiseksi! Tule viihtymään parhaassa seurassa! Liput otteluun saat halvemmalla ennakkoon verkkokaupasta!

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko