Ennakko Edustus

AC Oulu kohtaa sunnuntaina Veikkausliigassa sarjanousija Ekenäs IF:n. Ottelu pelataan Vantaalla Myyrmäen stadionilla 21.4. klo 18.30 alkaen. Ottelun näet suorana Ruutu+ -palvelusta. Oulussa hyvässä seurassa ottelun voi nauttia Laivastonsinisissä yhteistyöravintoloissa Jumprussa ja Leskisessä.

Taas mennään! Kauaa ei kerinnyt peliverkkarit narulla kuivua, kun taas pelataan. Pallo pyörii ja kilpailut vaihtuu. Sunnuntaina jatketaan Veikkausliigassa vierasotteluiden sarjaa, kun AC Oulu matkustaa sunnuntaina Vantaalle. Vastaan asettuva Ekenäs IF on yksi kolmesta Veikkausliigajoukkueesta, joilla olosuhdeasiat ovat lievästi ilmaistuna hankalat näin kauden alkuun. EIF joutuu siis pelaamaan ensimmäset kotiottelunsa varakentällä Myyrmäen jalkapallostadionilla. AC Oulu puolestaan joutuu siirtämään oman kotiavauksensa Oulusta, koska pakkasjakso ei salli ruoholle kasvumahdollisuuksia.

Nousijajoukkue EIF on povattu ennakoissa sarjan häntäpäähän tippujan paikalle ja heidän alkukautensa on ollut vaikea. Tammisaarelaisten kaksi ensimmäistä ottelua ovat päättyneet maalin tappioihin FC Hakaa ja IFK Mariehamnia vastaan. Tammisaarelaiset ottivat puolestaan Suomen Cupissa viikolla murskavoiton Tampere Unitedin kakkosjoukkueesta voittaen heidät 11-0. Vaikka EIF on hävinnyt molemmat alkukauden liigamatsit, se ei ole huonosti pelannut, joten takki auki ei kannata Vantaalle lähteä. Vihreäpaidat janoavat varmasti ensimmäisiä pisteitä kaudelle, joten odotettavissa on kaikkensa likoon laittava kotijoukkue.

Onnistunut vierailu Lapualla toi Suomen Cupissa jatkopaikan 1-7 voitolla. Kuva:
Kalle Vaahtoniemi

AC Oulu avasi edellisellä kierroksella pistetilinsä, mutta harmittavasti Turusta oli tuomisina vain yksi piste. Laivastonsiniset pelasivat hyvän ottelun, mutta muutamat oman pään virheet vesittivät mahdollisuuden täyteen pistepottiin. Peli näytti siltä, että tulevissa kamppailuissa on lupa odottaa täysiä pistepotteja. AC Oulu todellakin pelaa arvojensa mukaista futista ja se välittyi Turussa niin Ruudun välityksellä kuin paikalla olleiden kannattajien silmin. 

EIF-ottelua on odotettu kuumeisesti. Tasapeli Interin vieraana oli pettymys, ja joukkue on todella päättäväinen tekemään kovasti töitä saavuttaakseen ensimmäisen voittonsa tämän kauden Veikkausliigassa. Vaikea peli on varmasti tulossa sarjanousijan kotona. Koko joukkue on todella päättäväinen tekemään ison työmäärän tavoitteensa eteen.

Valmentaja Tuomas Silvennoinen

Laivastonsiniset lähtevät sunnuntain koetukseen Suomen Cupin kolmannen kierroksen voitto harteilla, kun joukkue kävi tiistaina hakemassa jatkopaikan Lapualta Virkiän kustannuksella. Vaikka vastus ei ollut lähelläkään tulevaa, niin siitä saatiin paljon onnistumisia pelaajille, joiden peliaika on ollut vähäisempää. Onnistumiset ruokkivat tietenkin koko joukkuetta ja sunnuntaina varmasti nähdään jälleen taisteleva joukkue Myyrmäen stadionilla. Laivastonsinisillä on varmasti todella kova voitonnälkä ja kolme pistettä tavoitteena.

Oululaisten riveistä varmasti poissa ovat Jowin Radzinski ja Alexander Forsström.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko