Ennakko Edustus

Pietarsaaren Jaro matkustaa AC Oulun vieraaksi kuluvan viikon torstaina. Harjoitusottelu joukkueiden välillä alkaa Arina Areenalla klo 14:15.

Veikkausliigakauteen valmistautuva FF Jaro on AC Oululle oiva mittari – Veikkausliigajoukkueiden saaminen harjoitusotteluihin kiireisen talven aikana ei ole helppoa. Alexei Eremenkon valmentama pietarsaarelaisryhmä tunnetaan rohkeasta ja hyökkäysvoittoisesta pelitavasta, josta löytyy paljon yhtäläisyyksiä AC Oulun vastaavaan. Pääsiäistä odotellessa on siis lupa odottaa vauhdin ja vaarallisten tilanteiden lisäksi kaunista syöttöpeliä molempien joukkueiden puolelta.

– Erittäin mukava kohdata pitkästä aikaa Veikkausliigajoukkue. Se tuo otteluun aina pienen lisäkipinän ja haluamme osoittaa pystyvämme hyvään peliin myös sarjaporrasta korkeammalla pelaavia joukkueita vastaan, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

– Valmistautuminen ei ole ollut taaskaan meille optimaalista maajoukkuekomennusten ja sairastelujen vuoksi, mutta onneksi joukkuetta ei tarvitse peliin erikseen sytyttää. Hyökkäyspeliin koitamme saada yhä enemmän jouhevuutta sekä malttia ja puolustuspeli kaipaa vielä lisää tiiviyttä ja kovuutta, Ojanen jatkaa.

Jaron paidasta löytyy myös AC Oululle tuttu pelaaja – Kanadan maajoukkueeseen saakka tiensä raivannut Frank Jonke pääsee painimaan vanhojen pelikaveriensa sekä oululaisyleisön eteen.

AC Oulu – FF Jaro
Arina Areena
28.3. klo 14:15
Liput: 5 € (käteinen ja pankkikortti)
Kausikorttilaiset ja alle 7-vuotiaat veloituksetta
Kioski: on (käteinen ja pankkikortti)
Tervetuloa!

AC Oulun tuorein sopimuspelaaja Tashan Adeyinka kertoo itsestään ja tulevasta kaudesta ACO TV:n haastattelussa.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko