Ennakko Edustus

AC Oulu ja Felix Orishani ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. AC Oulun kannattajien järjestämä kampanja keräsi yli 6 000 euroa nigerialaispelaajan palkkaamiseen. Yli vuoden päivät pelilupa-ongelmien kanssa taistellut keskikenttämies on pelikelpoinen jo huomenna lauantaina, kun AC Oulu kohtaa Suomen Cupin ottelussa Myllykosken Pallon. Ottelu alkaa Heinäpään jalkapallohallissa kello 15.30.

Felix Orishanin tarina on erikoinen. AC Oulu teki hänen kanssaan pelaajasopimuksen tammikuussa 2018, mutta oleskeluluvan puuttumisen vuoksi, hän ei saanut pelilupaa. Koko kausi 2018 kului siis ainoastaan harjoitellessa. Valitusprosessien jälkeen oleskelulupa vihdoin irtosi ja mies on edustuskelpoinen.

AC Oulun kannattajat järjestivät Felixin hyväksi kampanjan, joka toi kasaan yli 6 000 euroa. Tulos kertoo seuran ympärillä vallitsevasta vahvasta kulttuurista. Keskikentän riistokoneena tunnettu Orishani on erittäin helpottunut asioiden ratkettua.

Orishanin ja AC Oulun pelit jatkuvat huomenna lauantaina Heinäpään jalkapallohallissa, kun Suomen Cupin otteluun vastaan juokseen sarjanousija Myllykosken Pallo – legendaarinen suomalaisseura on tekemässä paluuta valtakunnallisiin sarjoihin talousvaikeuksista johtuvan taantuman jälkeen.

Kommentit

– Olen todella innoissani sopimuksesta ja otettu kannattajien kampanjasta. Kiitos tuesta myös seuralle ja joukkueelle, joka on pitänyt minut pinnalla. Aion laittaa kaiken peliin, jotta olisin luottamuksen arvoinen. Huomenna pelaamme MyPa:a vastaan. Siitä tulee kova ottelu ja jatkopaikan kannalta, voitto olisi meille tärkeä, Orishani kertoo.

Kokoonpanotilanne

AC Oulun kokoonpanoon palaa pelikiellon kärsinyt David Ramadingaye. Perjantain harjoitusten perusteella poissaoloja kokoonpanosta ei pitäisi olla.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko