Ennakko Edustus

AC Oulu ja kotkalainen FC KooTeePee iskevät huomenna lauantaina yhteen Ykkösen ottelussa. Raatin iltavalaistuksessa pelattava ottelu vihelletään alkaneeksi klo 19:00. AC Oulun yhteistyökumppani Intersport Rintamäki jakaa 200 ensimmäiselle ostavalle asiakkaalle ilmaislippuja otteluun aurinkokatsomon puolelle.

Lauantai-illan vastustaja FC KooTeePee on ollut AC Oululle toistaiseksi mieluisa vastustaja tällä kaudella – 4-1-kotivoitto ja 1-0-vierasvoitto oululaisryhmälle ovat saldo tämän kauden kahdesta ottelusta. Helppoa iltapuhdetta on silti turha odottaa, sillä pitkään jopa putoamista vastaan taistellut kotkalaispoppoo on parantanut viime aikoina otteitaan, kuin se kuuluisa eläin juoksuaan. Vahvasta KooTeePeen nykyvireestä kertoo mm. kotivoitto Ykkösen kuntopuntarin kärkinimestä SJK:sta. Janne Hyppösen luotsaama ryhmä tunnetaan fyysisestä ja kurinalaisesta joukkueesta, joka iskee maalinsa usein vastahyökkäyksistä ja erikoistilanteista. Oululaiset saavatkin olla tarkkana omalla alueellaan, sillä turhiin rikkeisiin ei ole varaa.

AC Oulu aloitti viime viikon lauantaina uuden aikakauden, kun Rauno Ojanen otti päävalmentajan viitan harteilleen Juha Malisen siirryttyä FC Hakaan loppukauden ajaksi. Ojasen johdolla ensimmäinen ottelu päättyi 1-1-lukemiin FC Viikinkien vieraana, vaikka eväät voittoonkin olivat ehdottomasti olemassa. AC Oulu lähtee puolustamaan tappiotonta kotisaldoaan, eikä tasapeli tyydytä pätkääkään.

– Hyvät fiilikset jäi Viikkarit-matsista, mutta haluamme tietysti parantaa joukkueena ja ottaa voitto. Kotkailaiset ovat olleet viime aikoina hyvässä vireessä ja sarjapaikan varmistuttua he voivat tulla tänne levollisin mielin. Me jatkamme omaa aktiivista ja pelaavaa tapaamme ja haluamme näyttää kotiyleisölle kauden parasta AC Oulua, päävalmentaja Rauno Ojanen veistelee.

AC Oululta sivussa ovat Jani Kauppila (pelikielto), Arttu Hinkula (nivunen), Juuso Majava (olkapää), Arttu Siira (flunssa) sekä Aleksi Haipus (takareisi).

Tervetuloa seuraamaan ottelua tunnelmalliseen iltavalaistukseen!

AC Oulu – FC KooTeePee
lauantai 22.9. klo 19:00
Raatin stadion

HUOM! Ainoastaan kaupungin päädyn lippuluukut ovat avoinna otteluun.

AC Oulun yhteistyökumppani Intersport Rintamäki jakaa perjantain ja lauantain aikana 200 ensimmäiselle ostavalle asiakkaalle ilmaisen aurinkokatsomolipun otteluun. Kannattaa siis hyödyntää tarjous!

Veikkauskortilla kaksi yhden hinnalla! Myös pääkatsomoon!

Lue myös uusin ACIAA-lehti TÄSTÄ>>