Vasarahai Oulun Konttivuokraus Hukka Terveystalo Go On Oulu OMP Group OTC Nordic Lähitapiola Craft Temrex Codemate Temotek BDO Worker Feeniks Visual Juhan Auto UKI Arkkitehdit Oulun Energia Kaleva

AC Oulu uudella ilmeellä Vaasan Palloseuran kimppuun

31.3.2021 20:30 Ennakko

 

AC Oulu ja Vaasan Palloseura kohtaavat harjoitusottelussa torstaina klo 15.00 alkaen Garam Masala Areenalla. Ottelu näytetään livenä AC Oulun Youtube-kanavalla.Anselmi Nurmela ennakoi peliä ACOTV:ssä (Kuva: Elias Mustonen)

 

AC Oulun edellinen harjoitusottelu viime lauantaina ei sujunut suunnitelmien mukaan. JIPPO oli tyly vieras hakemalla 4-0-voiton. Jokaiselle tulee huonoja päiviä ja toivotaan AC Oulun kohdalla sen olleen viime lauantaina. Kaikessa tapauksessa, joukkueen täytyy tulla torstain otteluun uudella ilmeellä ja asenteella - ja näin aivan varmasti myös tapahtuu.

 

Vastustaja VPS on ennakolta kaavailtu Ykkösen kärkipäähän. Perinteinen suomalainen jalkapalloseura haluaa nopeasti takaisin Veikkausliigaan, josta se tippui kauden 2019 päätteeksi. Viime kaudella raitapaidat olivat Ykkösessä lopulta sijalla kuusi.

 

Joukkue on hankkinut kohtuullisen määrän uusia pelaajia, kun esimerkiksi Aleksi Pahkasalo ja Ykkösen kaikkien aikojen paras maalintekijä Kalle Multanen suuntasivat muuttokuormineen Vaasaan. Joukkueesta löytyy tulivoimaa ja kokemusta seuralegendojen Steven Morriseyn ja Sebastian Strandvallin muodossa. Joukkueen päävalmentajana toimii Jukka Karjalainen.

 

Viime kaudella Ykkösessä joukkueiden välillä pelattiin kaksi erittäin tasaista ottelua, jotka päättyivät molemmat lopulta AC Oulun yhden maalin voittoihin. 

ENNAKKOKOMMENTIT

- Edellinen peli on pureskeltu läpi moneenkin kertaan ja torstaina lähdetään uudella ilmeellä peliin. Meillä pitää olla oikeanlainen asenne tehdä niitä oikeita asioita. Välillä kun tulee vaikea hetki, alamme ehkä tekemään pelistä vähän liian vaikeaa. Täytyy vain keskittyä niihin oman pelipaikan asioihin ja tehdä ne hyvin, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola kommentoi.

KOKOONPANOTILANNE

AC Oulun kokoonpanosta ovat sivussa polvileikkauksesta toipuva Severi Kähkönen, U21-maajoukkueleirillä pienen kolhun saanut Miika Koskela sekä ensi viikolla harjoituksiin toivottavasti harjoituksiin palaavat Jere Kallinen, Nikolas Saira, Nestori Kekonen sekä Fareed Sadat.

LISÄTIETOJA

AC Oulu - VPS
Torstaina 1.4.
Klo 15.00
Garam Masala Areena

 

LIVE AC Oulun Youtubessa


EI YLEISÖÄ PAIKALLE!

ACO TV

Veikkaus
© 2021 AC Oulu.
Veikkausliiga