Ennakko Edustus

Laivastonsiniset palaavat kolmen matsin mittaisen vieraskiertueen jälkeen kotiyleisön eteen lauantaina klo 17.00 alkavassa Veikkausliigan ottelussa. Vieraaksi Raatin samettiselle nurmelle juoksee KTP. Ottelu on samalla Futis Kuuluu Kaikille-kampanjaottelu, johon AC Oulun yhteistyökumppanit ovat lahjoittaneet 3500 pääsylippua veloituksetta. Ottelu on loppuunmyytym, lippuja saattaa vapautua myyntiin ennen ottelua. Seuraa tilannetta AC Oulun sosiaalisesta mediasta.

Edellisessä ottelussa VPS katkaisi AC Oulun neljän ottelun voittoputken kaatamalla oululaiset kotikentällään tyylipuhtaasti lukemin 3-0. Vaasalaiset pelasivat vahvasti, mutta Laivastonsiniset eivät varmasti voi olla tyytyväisiä omaan peliinsä – lauantaina Raatin nurmella nähdään taatusti sisuuntunut kotijoukkue.

KTP on pelannut sarjanousijalle kohtuullisen hyvän kauden. Se löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta sijalta 9. Pisteitä kotkalaiset ovat keränneet 17 eli kymmenen neljäntenä olevaa AC Oulua vähemmän – tosin KTP on pelannut yhden ottelun vähemmän. Edellisellä kierroksella se pelasi maalittoman tasapelin Ilveksen kanssa kotikentällä.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvan kauden aikana kaksi kertaa. Edellinen kohtaaminen on molemmilla tuoreessa muistissa, kun AC Oulu kävi hakemassa 1-2-vierasvoiton heinäkuun alussa pelatussa Suomen Cupin puolivälierässä. Myös kauden ensimmäinen ottelu pelattiin Kotkassa – AC Oulu oli Veikkausliigan avauskierroksella parempi 2-0-lukemin. KTP:ta vastaan AC Oulusta maalinteossa ovat onnistuneet tällä kaudella Otso Liimatta kaksi kertaa, sekä Rasmus Karjalainen sekä Ashley Coffey kertaalleen. 

Historian saatossa joukkueet ovat kohdanneet 31 kertaa. AC Oulu on ollut otteluissa niskan päällä 15 voitolla ja kahdeksalla tasapelillä. KTP on onnistunut kaatamaan AC Oulun kahdeksan kertaa. Perinteisen kotkalaisseuran paidasta löytyy oululaisyleisölle tuttuja kasvoja, sillä Lassi Nurmos, David Ramadingaye ja Joni Mäkelä kantavat nykyään vihreävalkoista pelipaitaa.

AC Oulu odottaa lauantain otteluun suurta yleisömäärää, sillä kyseessä on Futis Kuuluu Kaikille-kampanjaottelu. AC Oulu jakaa otteluun veloituksetta 3500 kappaletta yhteistyökumppaneiden ostamia pääsylippuja.

AC Oulu suosittelee yleisöä kiinnittämään erityisesti huomiota seuraaviin seikkoihin!

  • Portit avataan klo 16.00 – tule ajoissa!
  • VIP-tila avataan jo klo 15.30 – Hymyhuulet huolehtii livemusiikista
  • Tule jalan, pyörällä tai julkisilla – Raatin parkkipaikat ovat kokonaan poissa käytöstä Qstockin rakennustöiden vuoksi
  • Kausikorttipaikat ovat varattuja ja merkitty tarroin – älä istu varatulle paikalle
  • Sisäänpääsy kolmesta portista (pääkatsomo kaupungin pääty, aurinkokatsomo kaupungin pääty ja aurinkokatsomo Tuiran pääty)
  • VIP-sisäänkäynti normaalisti uimahallin ala-aulassa
  • Tapahtumassa lisätty myyntipisteitä – varaa mukaasi käteistä.
  • Sateella: varaudu sadetakilla tai -viitalla! sateenvarjot ovat kiellettyjä turvallisuusmääräysten mukaisesti

Lue AC Oulun tapahtumainfo, jossa lisää tietoa ottelutapahtuman järjestelyistä:
https://acoulu.fi/tapahtumainfo

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko