Ennakko Edustus

AC Oulu lähtee jatkamaan jo kahdeksan ottelua kestänyttä tappiotonta putkeaan huomenna Joensuuhun. Vastaansa laivastonsiniset saavat sarjapaikastaan taistelevan kotijoukkueen.

JIPPO on ollut AC Oululle aina vaikea vastustaja. Aina kovalla asenteella taisteleva ja alhaalta puolustava joukkue on onnistunut kaatamaan oululaiset tälläkin kaudella kotiottelussaan lukemin 2-1. Kohtalaisen alkukauden jälkeen Mika Lähderinteen suojatit ovat pudonneet sarjataulukossa toiseksi viimeiseksi ja ovat tällä hetkellä putoamassa sarjaporrasta alemmas. Joensuulaisia on povattu jo usean kauden ajan ”varmaksi putoajaksi”, mutta viime vuonna se kipusi vastaavassa tilanteessa hurjan loppukirin ansiosta kuiville, pudottaen OPS:n.

AC Oulu porskuttaa tällä hetkellä kahdeksan ottelun pisteputkessa – edellisessä ottelussaan se jakoi pisteet sarjakärki KTP:n kanssa 1-1-lukemin. Vahvassa vireessä oleva joukkue lähtee pitkälle bussimatkalle voitto mielessä.

– JIPPO on ilkeä vastustaja. He tarvitsevat kipeästi pisteitä ja kotiottelut ovat heidän saumansa – kukaan meidän joukkueesta ei saa aliarvioida heitä tai muuten käy taatusti kylmät. Meillä on mielessä edellinen reissu Joensuuhun, joka oli todella huono ja JIPPO otti silloin pisteet täysin ansaitusti. Me olemme nyt eri joukkue ja hyvällä itseluottamuksella sekä terävällä asenteella jatkamme pistekannassa, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen päättää.

AC Oulun kokoonpanosta on varmuudella sivussa ainoastaan pelikieltoa sovittava Mika Nurmela.

JIPPO – AC Oulu
lauantaina 30.8. klo 16:00
Joensuun keskuskenttä