Ennakko Edustus

AC Oulu kohtaa Tampereen Ilveksen Ykkösen ottelussa huomenna sunnuntaina. Perinteisellä Tammelan stadionilla pelattava ottelu alkaa tuttuun tyyliin kello 18:30. Ottelun voi nähdä suorana lähetyksenä AC Oulun yhteistyökumppani Otto.K:n tiloissa.

Ilves lähti sarjakauteen ennakkosuosikin viitta harteilla. Vaikean alkukauden jälkeen tupsukorvat ovat kivunneet sarjataulukossa sijalle kolme yrittäen kiriä sarjakärki KTP:n tahtia. Legendaarinen tamperelaisjoukkue vilisee nimekkäitä kotimaisia jalkapalloilijoita, kuten Jonne Hjelm, Antti Hynynen, Mika Hilander, Tomi Petrescu ja Heikki Aho. Joukkuetta valmentaa Mika Malinen.

Joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Ilves haki niukan 0-1-vierasvoiton Raatista. Pirteästi esiintyneellä oululaisjoukkueella onkin oiva mahdollisuus revanssiin yhdessä sarjan pahimmista vieraskentistä – Tammelan stadion on pullistellut komeita yleisömääriä tälläkin kaudella.

– Ilves ja Tammela sytyttää ehdottomasti. Kyseessä on hieno seura, hieno stadion kotiyleisöineen ja erittäin laadukas joukkue. Ilves ei turhaan ole ennakoitu sarjan kärkipäähän ja vaikean alkukauden jälkeen on myös lunastanut odotukset. Edellinen kohtaaminen Raatissa oli tiukka vääntö ja sitä on lupa odottaa myös huomenna. Ilves puolustaa todella tiiviisti – hyökkäysten päättääminen ja murtautumisvaihe onkin avainasemassa ottelussa, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

Edellisessä ottelussa harmittavasti loukkaantuneiden Titi Essomban ja Pekka Räisäsen pelaaminen on vielä epävarmaa. Mykoplasmasta toipuva Aapo Heikkilä on toipumassa, mutta yhä sivussa laivastonsinisten kokoonpanosta.

Ottelu lähetään suorana livestream-lähetyksenä SportTV.fi:n kautta. AC Oulun yhteistyökumppani Otto.K näyttää streamin suorana lähetyksenä. Kannusta AC Oulu voittoon hyvän ruoan ja seuran sekä kylmän juoman saattelemattana Otto.K:ssa tai kotisohvalla.

Otto.K nettisivuille>>

Katso ottelu tästä>>

Ilves – AC Oulu
Sunnuntaina 27.7. kello 18:30
Tammelan stadion, Tampere