Ennakko Edustus

AC Oulun urakka Ykkösessä jatkuu lauantaina FF Jaron vieraana. Klo 17.00 alkavaa ottelua voi seurata tuttuun tapaan Wingerissä.

Viikko sitten lauantaina AC Oulu koki erittäin raskaan tappion sarjakärki KPV:lle lukemin 3-2. Tappio tiesi AC Oulun nousuhaaveille isoja mutkia, mutta heti ottelun jälkeen joukkue päätti, että se taistelee loppuun asti voitoista – nähtäväksi jää mihin saakka se sarjassa riittää.

Vierasjoukkue Jaro on ollut syksyllä todella vahvassa viereessä. Viimeisestä viidestä ottelusta se on voittanut neljä ja pelannut kerran tasan. AC Oulun tavoin Jaron tuloskunto alkoi liian myöhään ja kärki on AC Oululla kahdeksan ja FF Jarolla yhdeksän pisteen päähän. Lauantaina pelataan kuitenkin sikäli isoista panoksista, että kohtaavien joukkueiden välillä on vain yksi piste AC Oulun hyväksi.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Molemmat ottelut on pelattu AC Oulun kotikentällä – kesäkuussa päädyttiin maalittomaan tasapeliin ja elokuussa AC Oulu voitti 4-1-lukemin.

Kommentit

– Edellinen peli on käyty läpi ja elämä alkaa pikkuhiljaa voittamaan. Annetaan loppukaudella kaikkemme ja katsotaan mihin se riittää, AC Oulun päävalmentaja Mika Lähderinne kommentoi hyvin lyhyesti.

Kokoonpanotilanne

Kokoonpanosta ovat sivussa varmuudella pelikieltoa kärsivä Walter Moore, Niko Ronkainen ja Juuso Särkelä.

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko