Ennakko Edustus

AC Oulu ja Turun Palloseura kohtaavat huomenna keskiviikkona Suomen Cupin ottelussa. Ykkösen AC Oulu lähtee haastamaan Veikkausliigan Turun Palloseuraa Arina Areenalla klo 18:00 alkavassa ottelussa.

Keskiviikon kohtaamisessa on kysymys Suomen Cupin 4. kierroksen ottelusta ja jatkopaikasta 24 parhaan joukkoon. Ottelun voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella PS Kemin – jatkopaikka kiinnostaa siis taatusti molempia osapuolia.

TPS on kokenut viime kauden jälkeen isoja muutoksia. Heikossa taloustilanteessa operoiva perinteinen turkulaisseura sai kauden jälkeen uuden kipparin, kun jalkapallopiireistä tuttu Juha Reini ryhtyi seuran toimitusjohtajaksi. Syksyn ja talven aikana seura on menettänyt useita avainpelaajia, mutta nimilistaa katsoessa mustaraitapaidat saavat jalkeille taatusti kovan nipun – Jukka Lehtovaara, Sami Rähmönen ja Wayne Brown ovat Veikkausliigankin tasolla huippunimiä. Seura vaihtoi myös päävalmentajaa, kun Marko Rajamäki sai väistyä Mika Laurikaisen tieltä.

Turun Palloseurassa Suomen Cupin on voittanut kolme OLS-kasvattia ja AC Oulun paidassa pelannutta A-maajoukkuemiestä. Keskiviikkona laivastonsinisten peliä keskikentällä pyörittävän Mika Nurmelan lisäksi Jarkko Hurme ja Toni Kolehmainen ovat nostaneet voittopokaalia Turussa.

AC Oulu lähtee otteluun haastajan roolissa, mutta kotiyleisön edessä on lupa odottaa viihdyttävää ottelua, jossa laivastonsiniset tekevät kaikkensa voittaakseen ottelun.

– Saimme ottelun kynnyksellä hyviä uutisia sopimusrintamalta, kun Janne Hietanen, David Monsalve, Dominic Oppong ja Morten Gerster-Peipinen allekirjoittivat sopimukset. Nyt pari päivää treeneissä on ollut loistava meininki päällä ja jätkät ovat selvästi innoissaan tästä ottelusta. Meillä on selkeä oma pelitapa ja se ei muutu, vaikka vastaan tuleekin muutoksista huolimatta kova joukkue, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen ennakoi.

AC Oulun joukkue on tällä hetkellä terve. Ainoa mahdollinen poissaolija on Peipinen, jonka pelilupa ei ole vielä saapunut.

AC Oulu odottaa yleisöryntäystä – lue lisätietoja

TPS-ottelu on herättänyt paljon mielenkiintoa ja AC Oulu odottaa Heinäpään Arina Areenalla yleisöryntäystä. Yleisöä pyydetään tulemaan paikalle ajoissa.

– Minulla on kutina, että kaikki eivät mahdu halliin. Arina Areenalla on haasteita järjestelyiden suhteen, mutta olemme tehneet kaiken voitavamme hyvän tapahtuman eteen. Toivottavasti ihmiset tulevat ajoissa paikalle. Käteinen nopeuttaa maksamista ja asiointia myyntipisteillä, AC Oulun tapahtumapäällikkö Juho ”Äffä” Meriläinen kertoo.

Ennakkoliput

Ennakkolippuja myy Urheilukauppa.eu osoitteessa Pakkahuoneenkatu 9, 90100 Oulu. Ennakkolipunmyynti päättyy tiistaina klo 18:00. Ennakkolippujen hinnat ovat 12 euroa ja 8 euroa (kausikorttilaiset, erityisryhmät ja lapset 7-16-vuotiaat). Ennakkolipulla sisäänpääsy hallin meren puoleisesta päädystä klo 17:00 alkaen.

Lipunmyynti

Lipunmyynti avataan klo 17:00 hallin kaupungin puoleista päädystä. Liput ovelta maksavat 15 euroa ja 10 euroa (kausikorttilaiset, erityisryhmät ja lapset 7-16-vuotiaat). Veloituksetta sotaveteraanit, lapset alle 7-vuotiaat ja työvuorossa olevat medianedustajat voimassa olevalla mediakortilla (ei vaadi akreditointia). Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti ja liikuntasetelit.

Oheismyynti

Hallissa toimii kaksi kioskia, joissa myynnissä kahvia, virvokkeita, herkkuja ja AC Oulun fanituotteita. Maksuvälineinä käteinen ja pankkikortti.

Muuta

Pukukoppikäytävältä avataan kaksi lisävessaa. AC Oulun kannattajat kokoontuvat hallin meren päädyn läheisyyteen.

Livestream

Ottelu kuvataan suorana stream-lähetyksenä. Streamin hinta on viisi euroa ja sen näkee tämän linkin takaa>>

AC Oulu – TPS
Keskiviikkona 19.3. klo 18:00
Arina Areena

Tervetuloa!

Tunnelmia AC Oulun valmistelevista harjoituksista Instagramissa>>

ACOTV

Yhteistyössä
Otteluennakko